#Kapış kapış emre altuğ

Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okul Müdüründen Kan Donduran Sözler - Yağmur Aşık 46:07

Okul Müdüründen Kan Donduran Sözler - Yağmur Aşık

Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuklarını darp ettiği iddia edilen eşi Yağmur Aşık’a 2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianame..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yağmur Sarnıç Çocuklarını Kullanarak Şov Mu Yaptı 1:08:45

Yağmur Sarnıç Çocuklarını Kullanarak Şov Mu Yaptı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin prgoramına konuk olan Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp, Yağmur Sarnıç hakkında olay açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berk Ocal - Paradise 03:31

Berk Ocal - Paradise

Berk Ocal Paradise Müzik Dinle Söz: Alexandra Müzik: Berk Ocal Düzenleme: Berk Ocal Yönetmen: Emre Öksüz..

Burcu Biricik Güzellik İle İlgili Hiç Sıkıntım Yok 00:18

Burcu Biricik Güzellik İle İlgili Hiç Sıkıntım Yok

Oyuncu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile Arnavutköy’de objektiflere takıldı. Kameralara konuşmak istemeyen oyuncuya muhabirlerin, “Makyajsız olduğunuz için mi konuşmak istemiyorsunuz?” sorusu üzerine Biricik, “Güzellik i..

  • BETA tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Emir Can İğrek – Silahım YoknnEmir Can İğrek'in Silahım Yok isimli tekli çalışması ILS Vision Music etiketi ve işbirliği ile YouTube ve tüm dijital platformlarda.nnSpotify: https://spoti.fi/36QRyKjniTunes: https://appl..

Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix: Emre Kaya Master: Barış Büyük İllüstrasyon: Hilal Genç..

Hayki X Olvi - Gömelim Mi- (Produced by EB) 03:23

Hayki X Olvi - Gömelim Mi- (Produced by EB)

Produced by: EB Söz: Hayki & Olvi Müzik: Olvi Mix: Mato Mastering: Hayki Yönetmen: Ahmet Özen Görüntü Yönetmeni: Sedat Taşdemir & Oğuz Birgölge Prodüksiyon: Ozan Karabağ Prodüksiyon Asistanı: Ertuğrul Taşdemir & Ömer..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir 03:47

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir

Prod by King Corn Beatzz Mix & Mastering: Gökhan Güler Yönetmen: Samet Porsuk Görüntü Yönetmeni: Metehan Kutlu Edit & Vfx: Kerem Emre Kopuz Yönetmen Asistan: Umut Ayçiçek Kamera: Esat İnci Pro by Badgerfilm..

Emir Can İğrek & Patron - Darbe 02:47

Emir Can İğrek & Patron - Darbe

Text: Emir Can İğrek & Patron Music: Emir Can İğrek Producer: Yiğit Avcı Mix&Master: Emre Kaya Director: Mehmet Ali Ergin..

ERMENİ BAKAN 'DAN TÜRKİYE  İTİRAFI..TÜRKLER BİZİ .... 01:29

ERMENİ BAKAN 'DAN TÜRKİYE İTİRAFI..TÜRKLER BİZİ ....

Söz & Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Onur Aşar & Caner Özgür Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Eren İşçioğlu Kurgu & Montaj: Eren İşçioğlu..

Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video) 02:34

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mustafa Özen Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özen Klip Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykir..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Bayhan - Sarı Gelin 06:02

Bayhan - Sarı Gelin

Düzenleme: Cihangir İncemen & Suat Selen Klavye: Suat Selen Saksafon: İman Jafari Pooyan Mix & Mastering & Recording : Emre Vural Yönetmen & Montaj: Mustafa Kalıpçıoğlu Menejer: bayhangurhanmusic@gmail.com..

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi 01:12

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi

EMRE ÖZ İSİMLİ BİR ŞAHIS ELİNDE BALTAYA ANKARA'DAKİ ANADOLU AJANSI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GİRMEYE ÇALIŞTI. SALDIRGAN, ANADOLU AJANSI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. VE GÖZALTINA ALINDI...

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semercioğlu İle Sabah Sohbeti 01:19

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semerc

Yağmur Aşık ağladı, Cengiz Semercioğlu'nu da ağlattı. Yağmur Aşık, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu. Çocukları elinden alınan Yağmur Aşık, tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Cengiz Semercioğ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..