#Kar küreyen stormtrooper

Kaldırımda yürürken başına buz düştü 02:13

Kaldırımda yürürken başına buz düştü

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI ÇATILARDA BUZLANMAYA VE SARKITLARIN OLUŞMASINA NEDEN OLDU.. O BUZLAR TEMİZLENMEYİNCE, YOLDA YÜRÜYEN ADAMIN BAŞINA DÜŞTÜ.. İŞTE ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ O İNCE ÇİZGİ.....

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor 05:32

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor

Bursa’da yüzde 90 seviyelerinde kuruyan Gölbaşı Barajı, kar yağışlarıyla birlikte yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Barajı ve çevresini iyi bilen köy sakinleri; Gölbaşı’nın hızlı dolup, hızlı boşalan bir baraj olduğunu söyle..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Van Gölü'nün masal diyarı... 00:53

Van Gölü'nün masal diyarı...

ŞİMDİ EN DOĞU'YA ÇEVİRİYORUZ KAMERAMIZI. VAN'A, TAMAMI KAR ALTINDAKİ AKDAMAR ADASI'NA GİDİYORUZ. İŞTE O MASALSI GÜZELLİK..

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi 01:21

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi

İstanbul’da eriyen kar barajlara yansıdı. İl genelinde barajlardaki su seviyesi yükseldi. Elmalı Barajında doluluk oranı yüzde 36’ya çıktı...

Sürücülerin Buz Tutan Yol ile İmtihanı 00:44

Sürücülerin Buz Tutan Yol ile İmtihanı

Yağan kar ile birlikte düşen hava sıcaklığı cadde ve sokaklarda buzlanmaya neden olmuş. Sağa dönüş yapmak isteyen sürücüler buzun gazabına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti 01:45

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti

Hasretle beklenen yağmur ve kar İstanbul'a adeta can suyu oldu. Barajlarda tehlikeli boyuta ulaşan su seviyesi arttı. Yüzde 19'lara kadar düşen su miktarı 22 günde ikiye katlandı, yüzde 40'ı geçti...

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

Ayakta kalma mücadelesi 01:50

Ayakta kalma mücadelesi

KAR BİR GELDİ, PİR GELDİ, MARMARA BÖLGESİNİ KASIP, KAVURDU, YURDUN BATISI ŞİDDETLİ SOĞUKLA MÜCADELE EDERKEN, ANTALYA'DA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞANDI... İŞTE 14 ŞUBAT'TA BATIDAN KARA KIŞ, GÜNEYDEN YAZ MANZARALARI.....

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs | T-Series 39:19

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs

Presenting BEST OF EMRAAN HASHMI SONGS-Video Jukebox, best-of collection of Top Video Songs. Do Share and comment on your favorite song & Hit Like if you Love all the songs in this collection! n-------------------------..

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs | T-Series 39:19

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs

Presenting BEST OF EMRAAN HASHMI SONGS-Video Jukebox, best-of collection of Top Video Songs. Do Share and comment on your favorite song & Hit Like if you Love all the songs in this collection! n-------------------------..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Laxmii | Official Trailer | Akshay Kumar | Kiara Advani | Raghav Lawrence | 9th November 03:40

Laxmii | Official Trailer | Akshay Kumar | Kiara Advani | Raghav Lawre

Get ready to witness the biggest explosion of laughter and fun!nAa rahi hai Laxmii, kisi ko hasayegi, kisi ko darayegi. Gharwalon ke saath baith kar dekho #LaxmiiTrailer, out now! nn#YehDiwaliLaxmiiWali????n#FoxStarStudi..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı 00:32

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı

Kar tipisi nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesiyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı...

Belediye Otobüsü ile Drift Yapmak 00:16

Belediye Otobüsü ile Drift Yapmak

Kar yağışının İstanbul'u etkisi altına aldığı anlarda trafikte olan belediye otobüsü şoförü buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince ortaya bu görüntü çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Talep Etti! İşte Görüntüler 01:43

İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Tale

İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Talep Etti! İşte Görüntüler, İstanbul'a Kar Yağdı! İşte Görüntüler..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..