#Kar sevincini haykıran vatandaş

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı 01:34

Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, tarihinde ilk defa Rusya semalarında gösteri düzenledi.Özel misafir olarak Armiya 2017 (Ordu 2017) fuarına katılan Türk Yıldızları, Rusya'nın başkenti Moskova'da gös..

200 IQ İle Serinlemek 01:57

200 IQ İle Serinlemek

Urfa'da sıcaktan bunalan vatandaş, dahiyane bir düşünce ile evinin bir odasını havuz yapmış ve bunu herkesle paylaşarak sıcaktan bunalanlara selamını iletmiş. izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gören Bir Daha Baktı  Bisikletle 2 Kurbanlık Taşıdı 00:52

Gören Bir Daha Baktı Bisikletle 2 Kurbanlık Taşıdı

Görüntüler Hindistan’dan. Bir vatandaş kurbanlık koyunları bisikletiyle taşıyarak ilginç görüntüler oluşturdu. Bu şaşırtan manzarayı gören başka bir aracın sürücüsünün kamerası ise kayıttaydı...

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Viyana Metro İstasyonunu Hackl'eyip Türkçe Şarkı Çaldılar 00:45

Viyana Metro İstasyonunu Hackl'eyip Türkçe Şarkı Çaldılar

Sosyal medyada yayılan görüntüler izleyenleri şaşırttı. Viyana metro istasyonunun ses sisteminden Türkçe şarkı dinlettiler. O anlar ise bir vatandaş tarafından kameralara kaydedildi...

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans 02:07

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans

irma çalışanlarından Rıfat Üçüncü, araçlarda yazan Çaybulans ve İçiş üstünlüğü nün hikayesini anlattı. Üçünçü, “Bu, patronlarımızın aklına geldi. Çaybulans yazılı araçlarımız çok dikkat çekiyor. Bizler trafikte araçla..

  • Umut Tv tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti 00:34

Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti

Şile otoyolunda 'Drift' yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi...

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu 00:34

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu

Şile otoyolunda Drift yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmış. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokaktaki Vatandaşın Matematikle İmtihanı 01:48

Sokaktaki Vatandaşın Matematikle İmtihanı

Sokaktaki vatandaşa 7 kere 9 Kaç Yapar diye sorulmuş, Kameraya yansıyan ilginç ve komik görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlayan Su Hortumunun Altında Araba Yıkayan Vatandaşımız 00:35

Patlayan Su Hortumunun Altında Araba Yıkayan Vatandaşımız

Klasik Türk vatandaşı Patlayan Su Hortumunun Altında Araba Yıkayan Vatandaşımız ı seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı 00:33

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı vatandaş, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi...

Erkekler Dedikodu Yapar mı - Röportaj 04:14

Erkekler Dedikodu Yapar mı - Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara erkekler dedikodu yapar mı sorusu sorulmuş ve birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi 00:31

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi

İstanbul Okmeydanı'nda kaçırdığı otobüsün peşinden koşan vatandaşın azmi kameraya yansıdı. Tehlikeye aldırış etmeden metrelerce koşan vatandaş en sonunda otobüse yetişti...

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

Vatandaşların Kaygan Kaldırımla Olan İmtihanı 00:25

Vatandaşların Kaygan Kaldırımla Olan İmtihanı

Bir kaldırıma yapılan engelli rampasından yürümeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kaygan olan rampayla vatandaşların imtihanını izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada 00:37

Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada

Esenyurt'ta bir kaldırıma yapılan engelli rampasından yürümeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Rampanın kaygan olması nedeniyle çok sayıda vatandaş yere düşerken, vatandaşların bu anları kameralara yansıdı...

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..