#Kar sevincini haykıran vatandaş

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Çıplak elle balık tutan adamın yeteneği şaşırttı 01:51

Çıplak elle balık tutan adamın yeteneği şaşırttı

Erzincan’dan geçen Karasu Nehrinde çıplak elle balık tutan vatandaş görenleri şaşırtıyor...

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada 03:32

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada

Esenyurt’ta alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, taksiye ücret vermemek için ortalığı birbirine kattı. Bir binanın bahçe duvarından balkona atlayan şahsın baygın numarası da yaptığı anlarda vatandaş tarafın..

Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı 01:52

Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı

Bayram Tatilinin sona ermesi ile birlikte Megakent’te haftanın ilk iş günü sabahı araç trafiği ve vatandaş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde de trafik yoğunluğu oluştu...

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı! 02:28

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı!

KPSS'ye girecek olan bir vatandaş test verip ertesi gün sınava girdi. Vatandaşın testi pozitif çıktı!..

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

Dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarısıyla kurtuldu 03:40

Dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarısıyla kurtuldu

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında 2 yakınını kaybeden bir vatandaş, kendisinin de dışarı çıkıp sele kapılmaktan eşinin uyarıyla kurtulduğunu söyledi...

Dikkat…Bagajda çocuk var! 01:13

Dikkat…Bagajda çocuk var!

Erzurum'da kaydedilen görüntülerde, otomobilin açık bagajında seyahat eden 2 çocuğun tehlikeli anları başka bir vatandaş tarafından kaydedildi. İşte o anlar.....

Zam sepeti! 02:59

Zam sepeti!

GÜNDEM, GIDA FİYATLARI.. ESNAF, ÜRETİCİNİN YAPTIĞI ZAMLARDAN VATANDAŞ DA ETİKETLERDE YAZAN FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ.. İŞTE GIDA FİYATLARINDA SON DURUM......

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu 02:40

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde bir vatandaşın 2 ay içerisinde 220 küçükbaş hayvanı telef oldu. Yaşanan ölümlerin ardından yapılan analizlerde hayvanlara yedirdiği yemde ağır metal oranları çıktığını söyleyen vatandaş, yem fi..

Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü 04:52

Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir vatandaş koyun otlatırken yaklaşık 10 metre yükseklikteki kayalardan aşağıya düştü. Ayağı kırılan adam AFAD ve sağlık ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı...

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu 02:30

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu

SÜREKLİ ARTAN ET FİYATLARI EN ÇOK DA ADANA'YI VURDU... OCAK, MANGAL DUMANININ EKSİK OLMADIĞI, GÜNDE 150 TON ET TÜKETİLEN ŞEHİRDE ESNAF DA VATANDAŞ DA FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ... İŞTE ADANA'DA KASAPTAN RESTORANA ET FİYATLARI..

Adana'da Ahmet Davutoğlu'nda Şok Tepki O Anlar Kameralara Yansıdı 00:52

Adana'da Ahmet Davutoğlu'nda Şok Tepki O Anlar Kameralara Yansıdı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Adana'daki esnaf ziyaretinde gergin anlar yaşandı. Davutoğlu'na bir esnaf Sen devlet hainisin , başka bir vatandaş da Davanızı satmayacaksınız diye bağırdı...

Sınırda Bulunan Ayı Yavrusu İlgi Odağı Oldu 00:39

Sınırda Bulunan Ayı Yavrusu İlgi Odağı Oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında bir vatandaş tarafından bitkin halde bulan ayı yavrusuna Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı...

Kaldırımda Fizik Tedavi 01:00

Kaldırımda Fizik Tedavi

Sadece ülkemize has bir görüntü karşınızda... Kaldırıma uzanan bir vatandaş ve fizyoterapist olduğunu söyleyerek ona tedavi uygulayan bir adam...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yılanların dansı böyle görüntülendi 02:44

Yılanların dansı böyle görüntülendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde üreme dönemindeki zehirli bir tür olan 'şeritli engerek' yılanlarının dansı kameralara yansıdı. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde yılanların bir süre dans ettikten sonra gözden ka..

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı 01:09

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde boş bir araziye dökülen tonlarca sebzenin görüntüsünü paylaşan vatandaş, yapılan fırsatçılığa isyan etti...

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu 02:15

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu

Sancaktepe'de bir müşteri girdiği dükkandan çıktığı esnada binanın çatısında bulunan şemsiye rüzgar nedeniyle uçarak aşağı düştü. Şemsiyenin düştüğü yerden saniyeler önce yürüyerek geçen vatandaş ölümden döndü. Çatıdan d..

7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yaptı 05:31

7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yap

Büyükçekmece'de 7 katlı binanın en üst katında oturan daire sahibi, evine gidebilmek için binanın dışına asansör yaptı. Yapılan asansör bina girişinde ki engelli rampasını kapattığı için engelli vatandaş evine giremeyere..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Ataşehir’de darp edilen engelli vatandaştan 'ölüm tehditleri alıyorum' iddiası 01:57

Ataşehir’de darp edilen engelli vatandaştan 'ölüm tehditleri alıyorum'

Ataşehir'de bir market içerisinde darp edilen görme engelli vatandaş, yaşanan olay sonrası saldırgan tarafından ölüm tehditleri almaya başladığını söyledi...

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI 1:12:35

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI

Paris İklim Anlaşması gereği tüm canlılara uygulanan sinsi planların depremle olan ayrıntısını, sıvı dayatmalarının gerçek yüzünü, küresel ihanet şebekesini, karbon ayak izini, vatandaş puanlama sistemi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI 1:12:35

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI

Paris İklim Anlaşması gereği tüm canlılara uygulanan sinsi planların depremle olan ayrıntısını, sıvı dayatmalarının gerçek yüzünü, küresel ihanet şebekesini, karbon ayak izini, vatandaş puanlama sistemi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ 1:05:42

İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR 1:04:07

KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce