#Kar topu yapma aleti

Hero Online Türkiye Şiiri 03:13

Hero Online Türkiye Şiiri

göz yaşları şelale. paylaşmayı öğreten oyundu bize. resmen oyun ayağına asya drama dizisi izliyorduk. inanın item basmak , en güçlü olmak gibi dertlerimiz yoktu. tek derdimiz o muhteşem hikayenin sonunu görebilmekti hero..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Üstün Bir Yetenek 03:02

Üstün Bir Yetenek

kumdan 3d resim yapma yeteneği..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bazen hayata farklı bir açıdan bakmak gerekir. 03:51

Bazen hayata farklı bir açıdan bakmak gerekir.

istediğini ve istenileni yapma azmi..

  • PengoTV tarafından
  • 212 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sürpriz Sonlu Evde Spor 00:20

Sürpriz Sonlu Evde Spor

Corona virüse karşı alınan önlemlerde evden çıkmayan insanlar evde spor yapma videolarına çok fazla izlemeye başladı. Ancak kimse böyle biten bir video beklemiyordur...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ? 12:00

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. https://www.hunterfan.com.tr/ Bizi Sosyal Medyada Takip Edin! https://w..

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

Geze geze resim yapıyor! 02:34

Geze geze resim yapıyor!

24 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ... TÜRKİYE'Yİ GEZME HAYALİNİ RESİM YAPMA HEVESİYLE BİRLEŞTİRDİ... ŞİMDİ TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAKİ DUVARLARA RESİM YAPIYOR, KAZANDIĞI PARAYLA DA ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR.....

Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası 00:13

Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası

1 Nisan'da şaka yapma adetini bir tık üste taşıtan Kayserili gençler tarihi sokaklarda gezen insanları bakın nasıl korkutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar! 50:36

Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar!

02:38 Ekonomistleri Neden Dinlemeyelim? 06:52 Hangi Yatırımı Yapmalıyız? 21:19 Altın Ne Olur? 28:27 Met Başaran Finansal Özgürlük için Ne Yaptı? 40:00 Küçük Paralarla Yatırım Yapma Tekniği! 48:38 Paramızı Nasıl Yönetebil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 2 hafta önce
KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM? 21:18

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM?

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİnNASIL BAŞARILI OLUNURnVERİMLİ ÇALIŞMAnAZ ZAMANDA BAŞARMA ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAMAnTAM ÖĞRENMEnKALICI ÖĞRENMEnHEDEF BELİRLEnKENDİNİ TANInGÜDÜLENMEnPLANLI ÇALIŞMAnPLAN PROĞRAM YAPMA VE UYGUL..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..