#Kar topu yapma aleti

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Adamı Nakavt Eden Psikopat Kedi 00:33

Adamı Nakavt Eden Psikopat Kedi

Bu nasıl bir kedi? Psikopatlıkta master yapmış kedi adama öyle bir saldırıyor ki adamın ayaklarına adeta yerden kesiyor. Sandalye hatta yumruklar bile psikopat kediyi adamdan ayırmaya kar etmiyor...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Uzun - Pulim 03:47

Seren Uzun - Pulim

Pulim şarkı sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin yanına düşür oyy Gün olur bu da geçer Biri konar..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Dil Tengî - Gelin Oy 03:39

Dil Tengî - Gelin Oy

GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY YANDI YÜREK DERİN OY OY OY YÜCE DAĞDA KAR OLMAZ MI SEVENDE EFKÂR OLMAZ MI NAZLI YÂRDAN AYRILIRSAM DÜNYA BANA DAR OLMAZ MI GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY..

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

Kaldırımda yürürken başına buz düştü 02:13

Kaldırımda yürürken başına buz düştü

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI ÇATILARDA BUZLANMAYA VE SARKITLARIN OLUŞMASINA NEDEN OLDU.. O BUZLAR TEMİZLENMEYİNCE, YOLDA YÜRÜYEN ADAMIN BAŞINA DÜŞTÜ.. İŞTE ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ O İNCE ÇİZGİ.....

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor 05:32

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor

Bursa’da yüzde 90 seviyelerinde kuruyan Gölbaşı Barajı, kar yağışlarıyla birlikte yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Barajı ve çevresini iyi bilen köy sakinleri; Gölbaşı’nın hızlı dolup, hızlı boşalan bir baraj olduğunu söyle..

Van Gölü'nün masal diyarı... 00:53

Van Gölü'nün masal diyarı...

ŞİMDİ EN DOĞU'YA ÇEVİRİYORUZ KAMERAMIZI. VAN'A, TAMAMI KAR ALTINDAKİ AKDAMAR ADASI'NA GİDİYORUZ. İŞTE O MASALSI GÜZELLİK..

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi 01:21

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi

İstanbul’da eriyen kar barajlara yansıdı. İl genelinde barajlardaki su seviyesi yükseldi. Elmalı Barajında doluluk oranı yüzde 36’ya çıktı...

Sürücülerin Buz Tutan Yol ile İmtihanı 00:44

Sürücülerin Buz Tutan Yol ile İmtihanı

Yağan kar ile birlikte düşen hava sıcaklığı cadde ve sokaklarda buzlanmaya neden olmuş. Sağa dönüş yapmak isteyen sürücüler buzun gazabına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti 01:45

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti

Hasretle beklenen yağmur ve kar İstanbul'a adeta can suyu oldu. Barajlarda tehlikeli boyuta ulaşan su seviyesi arttı. Yüzde 19'lara kadar düşen su miktarı 22 günde ikiye katlandı, yüzde 40'ı geçti...

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs | T-Series 39:19

Best Of Emraan Hashmi Songs | Video Jukebox | Emraan Hashmi Hit Songs

Presenting BEST OF EMRAAN HASHMI SONGS-Video Jukebox, best-of collection of Top Video Songs. Do Share and comment on your favorite song & Hit Like if you Love all the songs in this collection! n-------------------------..