#Kar yağınca ortaya Çıkan 12 tip

Faydasız ve Aptalca Bir Hareket – A Futile And Stupid Gesture 2018 Türkçe Dublaj izle 1:41:56

Faydasız ve Aptalca Bir Hareket – A Futile And Stupid Gesture 2018 Tür

Faydasız ve Aptalca Bir Hareket – A Futile And Stupid Gesture 2018 Türkçe Dublaj izle MDB: 7,0 1970’li ve 80li yıllarda National Lampoon dergisinin başarısı ve etkisi ile kısmen Doug Kenney tarafından denetlenmeye başlay..

  • Tv Series tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler 00:59

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacıların, ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar, karargahın güve..

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz 05:04

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz

Hareket etmeden dans edebilir misiniz? Bu soru dünyanın en ünlü YouTuber'larından olan Ryan Higa'ya geldi. YouTube videosunun altına gelen bir takipçisinin yorumunu dikkate alan Ryan, 6 günlük bir çalışmanın ardından ort..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı Takkeyi Çıkarırsa 00:13

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı Takkeyi Çıkarırsa

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı takkeyi çıkarınca ortaya bu görüntü çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi 00:09

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi

Bengal kedisi, vahşi ve güzel olanla uysal olanı bir araya getirme tutkusuyla ortaya çıktı. 1963 yılında Jean S. Mill’in başlattığı ırk programı sonucunda, Vahşi Asya Leopar Kedisi ile evcil kısa tüylü kedinin çiftleşmes..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Bu Video Algımızla Oynuyor 05:07

Bu Video Algımızla Oynuyor

Ludovic Zuili geriye yürüyor, ama video tersten oynatıldığında ortaya gerçeklik algımızla oynayan bu görüntü çıkıyor. Bir adam, Tokyo sokaklarında yürümekte… Ancak bir terslik var: Herkes geriye yürürken o ileri doğru yü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robot Trenler - 1.Bölüm - Kay Zor Durumda 05:22

Robot Trenler - 1.Bölüm - Kay Zor Durumda

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.446 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Robot Trenler - 2. Bölüm - Duke'ün Oyunu 14:08

Robot Trenler - 2. Bölüm - Duke'ün Oyunu

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Robot Trenler - 4. Bölüm - Virüs Kapan Tren 14:08

Robot Trenler - 4. Bölüm - Virüs Kapan Tren

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 459 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Robot Trenler - 5. Bölüm - Koş Kay Koş 14:08

Robot Trenler - 5. Bölüm - Koş Kay Koş

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robot Trenler - 6. Bölüm - İşte Alf Geliyor 12:57

Robot Trenler - 6. Bölüm - İşte Alf Geliyor

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Robot Trenler - 3. Bölüm - Kayıp Hafıza 14:08

Robot Trenler - 3. Bölüm - Kayıp Hafıza

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 5 yıl önce