#Karadayı 25bölüm osman songül sahnesi

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melis Kar - Kibir 03:40

Melis Kar - Kibir

Söz & Müzik: Melis Kar Düzenleme: Osman Çetin Yönetmen: Gülşen Aybaba..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv

Oyuncular: Kerem Bürsin (Ali), Leyla Lydia Tuğutlu (Derin), Gürkan Uygun (Şahin), Osman Alkaş (Rauf), Defne Kayalar (Nesrin)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

Elma Ödüllü Kısa Film Nisan 2015 04:00

Elma Ödüllü Kısa Film Nisan 2015

ELMA filmi Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Hadis 1 Film Kısa Film Yarışması'nda; Osman Sınav'ın başkanlığını yaptığı jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görülmüştür...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi 07:04

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi Dursun Ali Erzincanlı Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Nurgül Yeşilçay Kimdir? 02:33

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay, Türk oyuncu. Sanatçı özellikle 2000'lerde rol aldığı rollerle tanınmaktadır. Doğum: 26 Mart 1976 (41 yaşında), Afyonkarahisar Boy: 1,65 m Eşi: Cem Özer (e. 2004–2010) Çocukları: Osman Nejat Özer Kardeşl..

Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul 02:21

Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi...

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit 00:37

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Ah Şu Çapkın Erkekler 01:39

Ah Şu Çapkın Erkekler

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı 02:35

Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı

Yaz Bekarı, Osman F. Seden'in yönettiği, Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı 1974 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır...

Tarihte Bu Ay 4.Bölüm izle 26:48

Tarihte Bu Ay 4.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Gazi Osman Paşa'nın ölümü, Bursa'nın Fethi, Remzi Oğuz Arık'ın ölümü, Türk Tarih Kurumunun kuruluşu ve 31 Mart Olayı konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 13.Bölüm izle 23:45

Tarihte Bu Ay 13.Bölüm izle

Programın 13. bölümünde; Gazi Osman Paşa'nın ölümü, Van'ın kurtuluşu, Ağrı'nın kurtuluşu, Urfa'nın kurtuluşu, 31 Mart olayları ve Fevzi Çakmak'ın ölümü konu edilmektedi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip) 05:22

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip)

Senaryo, Goruntu Yonetmeni, Kurgu ve Yonetmen Aydin Ketenag Oyuncular Nuri Karadeniz Gonca Celik Yonetmen Yardimcisi Emel Buldak Sanat Yonetmeni ve Set Fotograflari Osman Odabas Goruntu Yonetmeni Yardimcisi M.Harun T..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle 02:11

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle

Bayburt Kalesi, Şair Zihni Anıtı ve Şehit Osman Tepesi'ndeki türbeleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın 04:00

Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...

Melih Gökçek Vurur Yüze İfadesi Evet Çıkacak Birtanesi 00:12

Melih Gökçek Vurur Yüze İfadesi Evet Çıkacak Birtanesi

Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'ten referandum videosu..

Gülşen Bubikoğlu  Tarık Akan 01:06

Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..