#Karadayı 25bölüm osman songül sahnesi

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Yaz Bekarı Film Müziği 02:13

Yaz Bekarı Film Müziği

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca Film Müziği 03:01

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayrı Dünyalar Film Müziği 01:46

Ayrı Dünyalar Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Tele Kızlar Film Müziği 02:00

Tele Kızlar Film Müziği

Filmin Adı: Tele Kızlar Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Tarık Tarcan, Perihan Savaş, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Keriz Film Müziği 02:15

Keriz Film Müziği

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı..

Kader Bağlayınca Film Müziği 00:57

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Nem Kaldı 04:34

Mt - Nem Kaldı

Aşık Mahzuni Şerif Parsel Parsel Eylemişler Dünyayı Bir Dikili Taştan Gayrı Nem Kaldı Dost Köyünden Ayağımı Kestiler Bir Akılsız Baştan Gayrı Nem Kaldı Padişah Değilem Çeksem Otursam Saraylar Kursam Da Asker Yetirsem ..

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري)  Ada Sahilleri Arapça 07:12

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري) Ada Sahille

Qadukka Al Mayyas (Kdk Alemyas) - Sabah Fakhri (Sabah Fakhri) 19th century Ottoman song (19.yy Osmanlı şarkısı). Composer: Mulla Uthman al-Musili (1854-1923) (الملا عثمان الموصلي), Ottoman Emp. (Mosul, Iraq) (Besteci: Mu..

Görgüsüzler Fragman 04:08

Görgüsüzler Fragman

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden..

Çadır Kavgası Görgüsüzler 01:08

Çadır Kavgası Görgüsüzler

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit..

Libya Köle Pazarı 01:12

Libya Köle Pazarı

Libya, Sahraaltı Afrikası’ndan yola çıkan göçmenlerin Avrupa’ya geçiş güzergahında önemli bir konuma sahip. İç savaştan dolayı otorite boşluğunun yaşandığı ülkeyi geçiş noktası olarak kullanmak isteyen göçmenler insan ka..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyunun Ölçüsünü Alayım 01:22

Boyunun Ölçüsünü Alayım

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film..

Kusura Bakma Hemşerim Benim Avrada Benzettim 00:53

Kusura Bakma Hemşerim Benim Avrada Benzettim

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Sizden Ala Keriz Mi Olur 01:20

Sizden Ala Keriz Mi Olur

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş! Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin..

İyi Ayıyım Ama Di Mi 01:01

İyi Ayıyım Ama Di Mi

Filmin Adı: Keriz Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım Yılı: 1985..

Özür Dilerim - Aşk ve Mavi 25.Bölüm - atv 05:20

Özür Dilerim - Aşk ve Mavi 25.Bölüm - atv

Oyuncular: EMRAH ERDOĞAN (ALİ) ,BURCU KIRATLI (MAVİ), IŞIL YÜCESOY (REFİKA), KENAN BAL (FAZIL),CÜNEYT METE (CEMAL), AYŞEGÜL ÜNSAL (HASİBE),BİRGÜL ULUSOY(BİRGÜL), NECMETTİN ÇOBANOĞLU (MAHMUT), ALAYÇA ÖZTÜRK (SAFİYE),OSMAN..

  • ANKA tarafından
  • 1.790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

Emel Sayın Doğuyor 00:39

Emel Sayın Doğuyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) de vardır...

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor 02:15

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...

Dur Kaçma Kız İnsanmış 00:38

Dur Kaçma Kız İnsanmış

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..