#Karadayı 35bölüm İlk sahne

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri 03:40

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri

Porsche’nin yayınladığı listenin bu haftaki sunumunu Fiat, Opel, Lancia, Audi, Porsche, Ford ve BMW ile çeşitli başarılar kazanmış yarış pilotu Walter Röhl üstleniyor. Porsche mantalitesi gereği seri üretime geçecek olan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017) 02:10

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017)

Anadolu Efes-Fenerbahçe maç sonucu: 80-77 Euroleague'de Türk derbisi nefes kesti. Euroleague 28. haftada Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Anadolu Efes mücadeleden 80 - 77 galip ayrılarak ilk 8'e girmeyi gar..

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017) 04:13

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017)

Juventus Barcelona'yı farklı yendi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus evinde Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. ampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan temsilcisi Juventus evinde Barcelona'yı ağırladı..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti 04:16

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık karşılaşmasına Rumen ekibi Juventus Bükreş karşısında çıktı. İlk yarı beklentilerin çok aşağısında bir görüntü çizen ve ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan Sarı Lacivertliler, 2. yarıy..

  • OFSAYT tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

İrem Derici'nin Şöhret Bunalımı Çabuk Başladı!! 03:58

İrem Derici'nin Şöhret Bunalımı Çabuk Başladı!!

İrem Derici hakkında Takvim gazetesinde çıkan haberde konser vermek için Almanya'da sahne alacağı mekana Ahır Gibi Yerde Sahne Almam sözü için İrem Derici'nin menajeri haber doğru değil diyerek yalanladı....

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!! 01:25

İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!!

İdo Tatlıses doğum gününü sahne aldığı mekanda kutladı.Geceye katılmayan İbrahim Tatlıses,oğlunu telefonla arayarak doğum gününü kutladı.O andaki konuşmasını dinleyenlerle paylaşan İdo kendini izlemeye gelenlere çok öze..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı 05:05

İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı

İşte Benim Stlim yarışmasının bu haftaki konusu sahne senin.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce