#Karadayı 43bölüm İlk sahne

Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ? 02:00

Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ?

BİR sanatçı vücut boya ve çarpılmış modellerini kullanarak hayata hayvanları getiriyor. İlk bakışta, bu görüntüler doğal yaşam hayatın portreleri için kağıt ve boya yanlış olabilir. Ancak, gerçekçi hayvanları yaratan mo..

  • PengoTV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Alf ve Büyükanne 04:15

Alf ve Büyükanne

Türkiye'de ilk kez 1980'li yılların sonlarında TRT 1'de yayınlanmış olup, 90'lı yıllarda Kanal D'de de gösterilmiştir.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017 02:34

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunda oynanan Juventus – Porto maçında; Ev sahibi Juventus konuk ettiği Porto karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru koruyarak rövanş maçınıda kazanmasını bild..

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı! 02:38

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı!

İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşı Duygu Sarışın dışarda ilk kez başbaşa kahvaltı yaparken görüntülendiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor! 03:28

Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor!

Vatanım Sensin dizisinde oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Trt de yayınlanna Payitaht Abdülhamit disinde Prens Sabahattin rolünde oynayan Kaan Turgut'la evlilik yolunda ilk adımlarını atıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak 05:04

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak

İstiklal marşı Derneği İstiklal marşını 97 yıl sonra ilk okunduğu Nasrullah caminde hakiki makamıyla okudu. Hüzzam makamı. Taleal Bedru ile aynı makam. Çünkü İstiklal harbi bizim ikinci hicretimiz. Akif korkma diyerek ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Krasnodar   Celta Vigo   0-2- Maç Özeti 16.03.2017 00:06

Krasnodar Celta Vigo 0-2- Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Krasnodari Celta Vigo’yu Ağırladı. ilk Maçı 2-1 Kazanan Celta Vigo Bu Maçıda 2-0 Kazanmasını Bildi ve Tur Atladı...

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı 00:21

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükün..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL 01:18

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL

İlk Devre İki Hafta Önce 1-1 Sona Erdikten Sonra Red Devils Avrupa Golcülerini Bir Gol Yeminin Avantajıyla Ev Sahipliği Yaptı...

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle 06:18

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Ajax – FC Copenhagen maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği FC Copenhagen karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor değişmeyince Ajax ..

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017 05:35

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Roma, Lyon’u Ağırladı. Maçı Roma 2-1 Kazanmasına Rağmen ilk Maçı 4-2 Yenildiği İçin Tur Lyon’un Oldu...

 Man Utd 1-0 Rostov  Maç Özeti 16.03.2017 02:26

Man Utd 1-0 Rostov Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Manchester United – Rostov maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Rostov karşısında ilk yarısını 0-0 golsuz kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor deği..

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..