#Karadayı 43bölüm İlk sahne

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :( 01:13

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :(

Belkide hayatı sorguluyor bu kedi ama ilk bakıldıgınca aş acısı çekiyor gibi :(..

Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Seni Gidi Vurdumduymaz  Sezen Aksu 1977 02:35

Seni Gidi Vurdumduymaz Sezen Aksu 1977

Sezen Aksu'nun 1977 çıkışlı ilk stüdyo albümü Allahasmarladık ın 4. şarkıdır Seni Gidi Vurdumduymaz ...

Japon viskisine rağbet artıyor 01:04

Japon viskisine rağbet artıyor

Japonya'da 1924 yılında ilk defa üretilen viski dünya piyasalarında bir süre öncesine dek pek tercih edilen bir içki değildi. Ancak günümüzde Japon markaları, bir zamanlar taklit ettikleri İskoç viskisi ile rekabet edebi..

  • Umut Tv tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor 01:01

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor

ABD’de ilk kez bir yaban arısı (bombus affinis) nesli tükenme tehlikesi olan türler listesine alındı. Uzmanlar gıda üretiminin azalması konusunda uyarıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk 03:26

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk

Tanışmaya gelen birine ilk önce yüz vermeyip sevgilisini söyleyen kız dakikalar sonra o genci lüks bir araba ile görünce yanına gidip konuşmaya çalışıyor.Gencin tepkisi süper...

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl 00:32

Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl

İspanya'da bulunan bir hayvan ilk başta merak uyandırmış, iki kafası var. Sonrasında bunun kelebek olmayı bekleyen tırtıl olduğu anlaşılmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Fazilet Hanım ve Kızları 1 Bölüm - Şu Halime Bak 04:37

Fazilet Hanım ve Kızları 1 Bölüm - Şu Halime Bak

İlk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İyi Seyirler...