#Karadayı 43bölüm İlk sahne

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

Emre Mor Golünden Sonra Sosyal Medyayı Salladı 00:31

Emre Mor Golünden Sonra Sosyal Medyayı Salladı

A Milli Takım ile çıktığı Moldova maçında ilk golünü kaydeden genç yetenek Emre Mor golden sonra adeta sosyal medyayı salladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

İsmail Şahin- Görücü Usulü _AŞK_ 07:13

İsmail Şahin- Görücü Usulü _AŞK_

İlk Görüşte Aşk Yoktur, İnsan Tanıdıkça Sever..! Allah' ım Herkese Böyle Evlilik Nasip Etsin Yarabbim.....

Feridun Düzağaç Kimdir? 01:50

Feridun Düzağaç Kimdir?

Feridun Düzağaç Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör. İlkokulu Adana Hayriye Kemal Kusun İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu ise Adana'da Seyhan Ortaokulu'nda bitirdi. Adana Borsa Lisesi'nde okurken okul korosunda ilk ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Deniz Kabuğundaki Hayalet 01:31

Deniz Kabuğundaki Hayalet

Türkiye'de İlk Kez Seyredelim.com..

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı! 09:38

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı!

Şili-Venezuela maçında ev sahibi Şili, ilk 22 dakikada fişi çekti ve Dünya Kupası bileti için önemli bir adım attı. Şili, 4. dakikada Alexis Sanchez ve 6. dakikada Esteban Paredes'in golleriyle maça çok hızlı başladı. Pa..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya) 01:32

Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya)

Fransa Milli Takımı'nın İspanya ile oynayacağı hazırlık maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kullanıldı. İspanya'nın 2-0 kazandığı karşılaşmada, yeni uygulama ilk bu maçta denenmiş oldu...

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 03:10

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

28/03/2017 ‘de Dünya Kupası 2018 Elemeleri Güney Amerika’da Oynanan Bolivya – Arjantin maçında; Ev sahibi Bolivya konuk ettiği Arjantin karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarınsında skoru 2-0 yaparak..

Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

American Gods Sezon 1 01:09

American Gods Sezon 1

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve Shadow adında eski bir mahkum kendini Çarşamba olarak adlandıran ve ilk önce Shadow'un hayatını ve geçmişini anladığı kadarını bilen gizemli bir adamla tanışır...

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Ayıcık Bombo 8. Bölüm 07:00

Ayıcık Bombo 8. Bölüm

Ayıcık Bombo diyince aklınıza ilk ne geliyor?Tabi ki macera dolu bir gün...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmaya Gidiyor! 01:27

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmay

Kısmetse Olur'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Adnan ve Didem Ankara'ya gidiyor. Didem, ilk kez Adnan'ın yaşadığı eve, ailesinin yanına giderek onlarla tanışıyor. Herkesin merakla beklediği bu büyük buluşmada neler yaşa..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Akkaya Kimdir? 01:41

Hakan Akkaya Kimdir?

23 temmuz 1982 tarihinde Ordu'da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Survivor Çılgın Sedat Adem Kılıçcı Yorumu 00:51

Survivor Çılgın Sedat Adem Kılıçcı Yorumu

Keşke ilk günden böyle konuşsaydın o zaman elenmezdin ))..

  • PengoTV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..