#Karadayı 43bölüm İlk sahne

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle 1:10:24

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle

Programda; Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin durumu, 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için verdiği mücadele ve yaptığı devrimler, ..

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle 27:42

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle

Sönmez Atasoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Osmanlı Devleti’nin kuruluşu, Kazım Karabekir’in hayatı, ilk anayasanın kabulü, Sultan Alparslan’ın hayatı, Ridaniye Meydan Savaşı ve Fuzuli konu edilmektedir..

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle 12:17

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle

Cüneyt Gökçer'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in son seferi ve ölümü, ilk bakanlar kurulu ve Türkkuşu'nun kuruluşu konu edilmektedir...

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı! 17:11

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde yeni yarışmacı Tuğçe Ekim podyuma çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Tuğçe'ye yardımcı olan ise yürüyüşü düzelten Neslihan Doğrusöz oldu. Tuğç..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE'nin Cezaevi Koğuşu 02:05

RTE'nin Cezaevi Koğuşu

Başbakan Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevinde kaldığı koğuşa yıllar sonra ilk kez kameramızla girdik.....

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 02:39

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017)

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 12/04/2017 ‘de Şampiyonlar Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Atletico Madrid – Leicester City maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Leicester City ..

ANNE  Kısa Korku Filmi 04:41

ANNE Kısa Korku Filmi

Çektiğimiz ilk korku filmi. Bunun gibi daha fazla videoları kanalımızda bulabilirsiniz. Kanala göz atmayı unutmayın, değişik türde videolar da bulabilirsiniz...

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Evgin-Bir İlkbahar Sabahı izle 03:00

Erol Evgin-Bir İlkbahar Sabahı izle

Bir ilk bahar sabahı şarkısı şarkısı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017 04:18

Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017

Ajax 2-0 Schalke (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13/04/2017 ‘de UEFA Avrupa Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Ajax – Schalke 04 maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği Schalke 04 karşısında ilk yarısını penaltıdan buldugu golle..

Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017) 15:22

Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017)

Real Madrid'den inanılmaz geri dönüş: 2-3 Real Madrid, Villarreal karşısında 64. dakikasına 2-0 geride girdiği maçı üst üste bulduğu gollerle çevirdi. La Liga'da 24. hafta karşılaşmalarında Villarreal'e konuk olan Real ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası! 00:49

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası!

Sakarya'da Arda Turan vakası! Sakaryaspor maçında ceza sahasında yerde kalan Elaziz Belediyesporlu Okan Sarı, penaltı verilmeyince kramponunu çıkarıp hakem Gökmen Karataş'a doğru fırlatınca kırmızı kart gördü. Spor Toto ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Arşiv Sanat 42.Bölüm 38:25

Arşiv Sanat 42.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 42. bölümünde; Türkiye'nin ilk profesyonel kadın seramik sanatçısı Füreya Koral konu edilmektedir...

Kerim Frei Kalecinin Aklını Aldı! 00:15

Kerim Frei Kalecinin Aklını Aldı!

Kerim Frei Kalecinin Aklını Aldı! Beşiktaş'tan Brimingham'a transfer olan Kerim Frei, Championship'teki ilk golünü frikikten attı...

Kerim Frei Kalecinin Aklını Aldı! 00:15

Kerim Frei Kalecinin Aklını Aldı!

Beşiktaş'tan Brimingham'a transfer olan Kerim Frei, Championship'teki ilk golünü frikikten attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı 00:47

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı

Orijinli çapı 50-60 cm, ağırlıkları ise 30-40 kilo olan 'başıboş' ya da 'göçmen' denilen denizanası türü, Antalya kıyılarında. Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz orijinli bu denizanası türünün Antalya kıyılarında ilk ke..

  • PITIRCIK tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı 00:43

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı

Herkese merhaba seyredelim.com ilk çıktığından bu yana sitemizi geliştiren editörlerimizin çalışma ortamını çekmesek olmazdı sizden ricam sitemizi tanıtalım bu kadar kişinin emeğini boşa gitmesin lütfen yayalım sizin bir..

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti 02:59

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti

5/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 32. Haftasında Oynanan Tottenham – Bournemouth maçında; Ev sahibi Tottenham konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 4-0 yap..

Samurai Jack 5.Sezon 6.Bölüm Fragman İzle 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 6.Bölüm Fragman İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle 34:04

5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; radyonun ve telefonun icadı, günlük hayatta kullanımı ve Türkiye’nin ilk radyo istasyonu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..