#Karadayı 43bölüm İlk sahne

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Gelinin Yüzünü Gören Damadın Büyük Sevinci 00:20

Gelinin Yüzünü Gören Damadın Büyük Sevinci

Nikahta damadın gelininin duvağını açıp gördüğü ilk anlar sevinçli tepkilere sahne olmuş. Herhalde evleneceği kadını ilk kez gelinlikle gören damatlardan bir tanesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci 00:59

Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci

Ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takılan sürücü Mustafa Karatürk, takıldığı ilk uygulamada ilk cezasını yedi. Yediği ilk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı espriler ile sevincini göst..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle 00:54

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında 00:30

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..