#Karadedeler olayı 2011

Gökyüzünde Beliren Görüntü Köylüleri Ürküttü 01:16

Gökyüzünde Beliren Görüntü Köylüleri Ürküttü

Kars'ın Digor ve Kağızman ilçeleri arasındaki kırsal alanda görülen bu doğa olayı köylüleri sokağa döktü. İhbarlar üzerine güvenlik güçlerince bölgede araştırma başlatıldı. Olayı göktaşı düşmesi olarak yorumlayanlar da o..

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada 00:42

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada

Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızın otobüse girişi, para çaldığı anlar ve çıkışı saniye saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşan..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Trafik Kavgasında Adam Bıçaklamak 00:45

Trafik Kavgasında Adam Bıçaklamak

Ankara Optimum avm önünde gerçekleşen olayı izleyeceğiz. Bıçaklanan şahıs muhtemelen olayı sıcaklığından bir şey anlamadı...

  • JET TV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Epstein Davasının Sırları! Türkiye İle Şok Bağlantı! 51:16

Epstein Davasının Sırları! Türkiye İle Şok Bağlantı!

01:33 Epstein olayının başlangıcı 13:24 Epstein olayı neyi açığa çıkardı? 19:07 Tünelde bulunanların olayla bağlantısı! 26:10 ABD başkanları esir alınmış 32:27 Tünelleri kim kapatıyor? 33:54 Epstein olayının Türkiye ay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi 02:32

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi

Elif, bugünün neşeli kişisiydi. Yaptığı taklitlerle herkesi eğlendirmesini bildi. Bu konuda da Cansu'nun yardımı da alkışları hak etti. Elif ile Cansu, puanlama sonrası sürekli tartışan Nurten Hanım ve gelini Özlem'in o ..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babamın Penguenleri 1:34:21

Babamın Penguenleri

Mr. Popper's Penguins 2011 yapımı Amerikan güldürü filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 13.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain 03:24

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christian Rafael Pérez ya da sahne adıyla Pitbull, Amerikalı ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Depremde korkulan olmadı 00:29

Depremde korkulan olmadı

Japonya’nın kuzeydoğu kıyılarını vuran 7.4 büyüklüğündeki deprem korkulan hasara yol açmadı. 2011’de meydana gelen 9.0 büyüklüğündeki deprem ve sarsıntıların yol açtığı tsunamiyle radyoaktif sızıntının meydana geldiği Fu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnek Sağım Robotu 03:09

İnek Sağım Robotu "Kaffi Kú" İzlanda

Kaffi Ku, Restoran Eylül 2011'de açıldı ve beklentilerini aştı. Burayı özel kılan yeri büyük ve en ileri teknolojiye sahip bir ahır hava olmasıdır. Ön Salondan 30 kişi , ineklerin sağım robotlarının nasıl çalıştığını iz..

  • Cowboy tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce