#Karakolda tutuldu

Survivor 2018 - 14. Bölüm -Oyunun Kaderini Belirleyen Mücadele Kazanan 02:20

Survivor 2018 - 14. Bölüm -Oyunun Kaderini Belirleyen Mücadele Kazanan

Ödül oyununda Nagihan ile İpek'in mücadelesinde nefesler tutuldu. All Star takımının 9-4 önde olduğu oyunda Nagihan rakibine atış şansı vermedi..

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı 06:48

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı

Apple'ın dillere destan telefonu iPhone X su altında geçirdiği 2 haftalık zamandan sonra çalıştı! Bir kadının düşürdüğü telefon YouTuber tarafından bulunduktan sonra kurutulma işlemine tabi tutuldu. Bir dizi işlemlerden ..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Ve Mustafa Kemal'in Mücadelesi Nefes Kesti 95. Bölüm Survivor 2018 02:38

Murat Ve Mustafa Kemal'in Mücadelesi Nefes Kesti 95. Bölüm Survivor 20

Murat Ceylan ve Mustafa Kemal ödül oyununda karşı karşıya geldi. İkilinin atışlara geldiği sırada nefesler tutuldu. İşte sayıyı takımına kazandıran isim.....

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl ve Hakan'ın Nefes Kesen Mücadelesi İnanılır Gibi Değil 107. Bölüm Survivor 2018 01:52

Anıl ve Hakan'ın Nefes Kesen Mücadelesi İnanılır Gibi Değil 107. Bölüm

Dokunulmazlık oyununda Anıl ile Hakan'ın mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. İkilinin atışlarında adeta nefesler tutuldu.....

  • BETA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür  04:54

Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür

Başın mı ağrıyor kremini sür Ayağın mı kırıldı kremini sür Lifin mi koptu kremini sür Kolun mu tutuldu kremini sür Alasın kremini Süresin bol bol Sür sür sür sür Sür sür kremini sür Hastalara şifa kremini sür Dertliler..

Bir Süre Otomobilin Arkasında Asılı Kalan Adam 02:03

Bir Süre Otomobilin Arkasında Asılı Kalan Adam

Batı Virginia'daki Beckley kasabasında araba sürerken rastlanılan olayda, adam yaklaşık 1 km boyunca otomobilin arkasında tutuldu, çığlık attı ve en sonunda atlamaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Elif Karlı - Efil Efil 03:42

Elif Karlı - Efil Efil

Elif Karlı - Efil Efil Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yarası yar olanın yarısı yoktur Gönlü hazan yeridir efkarı çoktur Benim bu derdimin Dermanı yoktur Efil efil esiyor da ayrılık yeli Kıyıya vurmuş salım da yarim gideli..

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak'' 02:26

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak''

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan liselere geçiş sınavı için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için alınan tedbirleri ve kararları açıkladı. Selçuk, ayrıca telafi eğitimi ve öğretmen atamala..

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi 02:42

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi

Amerika'da nefesler tutuldu, gözler başkanlık yolundaki ilk düelloya çevrildi. Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı. İfadeler çok sertti, tartışma boyunca tansiyon bir an olsun düşmedi...

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi 02:02

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi

Yılbaşı gecesine özel güvenlik tedbirleri en üst düzeyde tutuldu. Deyim yerindeyse resmen kuş uçurtulmadı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğin tüm imkan ve kabiliyetleri, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'..

Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki 02:05

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki

Konya’da yaşanan saldırının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan ve Pervin Buldan'dan açıklama geldi iktidar sorumlu tutuldu. Bu açıklamalara AK Parti'den tepki geldi...

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..