#Kardeş payı 19bölüm süzme saf bu

Tavuklu Burrito Nasıl Yapılır 04:11

Tavuklu Burrito Nasıl Yapılır

Tavuklu Burrito Malzemeleri: 2 tane tavuk göğsü 2 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 yemek kaşığı ranch sos 1 tane avakado Mozarella peyniri Kekik, kırmızı biber ve tuz Tortilla ekmeği Kişniş veya maydonoz..

Çikolatalı Cheesecake Tarifi 09:20

Çikolatalı Cheesecake Tarifi

Çikolatalı CheesecakeTabanı İçin 2 paket 200 gr Eti Burçak Bisküvi 2 çorba kaşığı 50 gr Tereyağı 1 çorba kaşığı 20 gr Kakao Cheesecake İçi İçin 1 su bardağı 175 gr Çikolata 3 su bardağı+1 kahve filcanı625 gr Labne Peyni..

Çıtır Tavuk Yapılışı 04:48

Çıtır Tavuk Yapılışı

Çıtır Tavuk Malzemeleri: 4 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 tane tavuk göğsü 1 tane limon 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 8-9 yaprak nane Tuz 2 diş sarımsak Biraz paprika 1 su bardağı ekmek kırıntısı..

Mercimek Mantısı Tarifi 06:53

Mercimek Mantısı Tarifi

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 4 Diş Sarımsak 1 Kase süzme yoğurt 1 Soğan 2 Yemek kaşığı Salça 1 Demet Maydanoz 1 Demet Roka 5 Yeşil soğan 2 Su bardağı Kırmızı Me..

Haydari Nasıl Yapılır 05:14

Haydari Nasıl Yapılır

Haydari Malzemeleri: 500 gr süzme yoğurt 50 gr ezine peynir 9 tane ceviz 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı nane Bir tutam tuz..

Mercimek Mantısı Tarifi 06:53

Mercimek Mantısı Tarifi

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 4 Diş Sarımsak 1 Kase süzme yoğurt 1 Soğan 2 Yemek kaşığı Salça 1 Demet Maydanoz 1 Demet Roka 5 Yeşil soğan 2 Su bardağı Kırmızı Me..

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi  Meze Tarifleri 02:10

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi Meze Tarifleri

Közde yoğurtlu kırmızı biber mezesi malzemeleri - 10 adet kırmızı biber - 3 yemek kaşığı zeytinyağı - 6 yemek kaşığı süzme yoğurt - 3 yemek kaşığı su - 1 diş sarımsak - tuz..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

5 Dakikada  Nefis  Serin  Salata Tarifi 05:25

5 Dakikada Nefis Serin Salata Tarifi

SERİN SALATA MALZEMELER 4 adet haşlanmış patates 5 adet salatalık ( kişi adedine göre eksiltip çoğaltabilirsiniz.) 1 tutam taze nane 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz 2 diş sarımsak 2 su bardağı süzme yoğurt Tuz ÜZERİNE; ..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Bayanlar Güldür Ma Çicektir 00:18

Bayanlar Güldür Ma Çicektir

Yurdumun İnsanı o kadar saf ve temizki...

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda 03:28

Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda

Cornetto gururla sunar: Yalın'ın Cornetto'nun Güzel ile Saf isimli kısa aşk filmi için yaptığı şarkı: Keyfi yolunda, aşkı sonunda sizlerle...

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf 00:42

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf

İnsanın en saf duygulara sahip olduğu yaşlardaki çocuklardan büyüklerine ders niteliğinde bir görüntü. Yürüme engeli bulunan çocuk ilk defa yürüdüğü anda arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla cesaretlendiriliyor...

  • Cowboy tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Mr Bean - Hahaha. 00:33

Mr Bean - Hahaha.

Bay bean o kadar saf ki kötü parmak işareti işaret izin.... izin izin izin karakter sorun sorun sorun sorun..

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Gerçek Bal Nasıl olur 07:28

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Gerçek Bal Nasıl olur

gerçek bal nasıl olur..

Dünyanın Hiç Bilmediğiniz 9 Ülkesi!! 02:03

Dünyanın Hiç Bilmediğiniz 9 Ülkesi!!

Adını hiç duymadığınız,duysanızda yerini asla bilmediğiniz, çoğunluğu ada yada küçük adacıklardan oluşan hiç bilinmeyen, küçük ülkeleri sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Kanalımıza abone olmayı unutmayın.Yorum ve..

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Barosu'ndan Skandal Video 05:54

İzmir Barosu'ndan Skandal Video

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp 'Hayır' cephesinde saf tutan İzmir Barosu büyük bir skandala imza attı. HZ. Adem ve Havva Ana'yı yarı çıplak şekilde tasvir eden bir propaganda videosu hazırlatan baro yönetimine tepk..

Bu Karayı Al Parayı Değişti Mi ? 00:08

Bu Karayı Al Parayı Değişti Mi ?

Saf Tezgahtar Topu Şeffat Camdan Yaparsa Böyle Olur :-d..

  • PengoTV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer & Zehra // Olmazsa Olmazımsın ♥ ♥ .. ( Adını Sen Koy ) 04:06

Ömer & Zehra // Olmazsa Olmazımsın ♥ ♥ .. ( Adını Sen Koy )

Aşkın en saf hali.....

Yeni Gelin 3. Bölüm - Hep Yeni Gelinsin 01:33

Yeni Gelin 3. Bölüm - Hep Yeni Gelinsin

Bella hep saf hep yeni gelin olarak kalacak...

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Uzaylı Zekiye 1.Bölüm 49:28

Uzaylı Zekiye 1.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 1.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.776 görüntüleme
  • 7 yıl önce