#Kardeş payı 21bölüm hilmi mahalleliyi motive ediyor

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Yüzde 99 Absinthe Kafası Yaşayan Efsane Ankaragücü Taraftarı 02:03

Yüzde 99 Absinthe Kafası Yaşayan Efsane Ankaragücü Taraftarı

Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasından en çok payı olan spor kulübü olan 107 Yıllık koca çınar Ankaragücü Kayseri'de şampiyonluk maçına çıkacaktır. Deplasmana 30 bin kişi giderek yeni bir rekora imza atar Ankaragüçlüler. Da..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar 06:11

Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar

Tam hayattan şikayet ederken kıl payı kurtulan mı arasınız yoksa aksiyon peşindeyken arabaya komple ağacı yiyenleri mi? Bak bir de yanlışlıkla hayatta kalanlar var...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'daki İlginç Metro Sistemi 01:05

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi

Japonya'da bulunan monorail(tek raylı sistem) metrolarının, yol değişim süreçleri hızlandırılmış bir şekilde kameralara kaydedildi. Hızlı olduğundan mıdır bilinmez, ama bir tane yanlış sinyalin gelmesi trenlerin birbirin..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı 00:52

Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı

Adrenalin tutkunu arkadaşımız buzdolabına patlayıcı doldurup sonra bir ağacı kendisine siper aldıktan sonra pompalı tüfekle ateş etmiş. Patlamanın şiddetinden olacak ki kapak roket gibi fırlamış. Ateş eden arkadaşımızdan..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Macerası Faciayla Bitiyordu 00:28

Drift Macerası Faciayla Bitiyordu

Suudi Arabistan’da drift gösterisi az daha faciayla bitiyordu. Kamyonetiyle şov yapmak isteyen adam, açılan kapıdan bir anda aşağı düştü. Araç harekete devam ederken, sürücüyse altında kalmaktan kıl payı kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerine Kaya Düşen Öğrencinin Ölümü Kamerada 00:36

Üzerine Kaya Düşen Öğrencinin Ölümü Kamerada

Gümüşhane'de okuldan çıkıp yurda dönerken üzerine kaya parçası düşen üniversite öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu hayatını kaybetti. Olay yerinde feci şekilde can veren Öztürkmenoğlu'nun arkadaşı ve yoldan geçen ar..

Survivor 2017-Ogeday Oyun Sonunda İsyan Etti! 02:22

Survivor 2017-Ogeday Oyun Sonunda İsyan Etti!

Araba ödül oyununda Serhat Akın ve Ogeday Girişken mücadelesi nefesleri kesti. Ogeday oyunu rakibine kıl payı ile kaybedince isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var 01:40

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var

Beykoz'da bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyon bir araca çarptı. Kamyonun çarptığı otomobile 10 dakika önce akü takviyesi yaptığı öğrenilen bir aile ezilmekten kıl payı kurtuldu. Kamyonun aynı y..

Hızını Alamayan Otomobilin Feci Kazası 00:26

Hızını Alamayan Otomobilin Feci Kazası

Görüntüde hızını alamayan aracın tankla çarpışma sonucu kıl payı parçalanmaktan son anda kurtuluyor seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 31.Bölüm Fragmanı 00:34

Evim Lokanta 31.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 31. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Pazartesi günü bizlere Sebzeli Kiş, Çoban Payı ve Şeftalili Tart tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce