#Kardeş payı 7bölüm mahallenin mafyası büyük hilmi’yi tehdit ediyor

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD 1:35:14

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 7. Bölüm Özetnnİntikamında yeni bir adıma hazırlanan Ezel, Cengiz’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD 1:35:14

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD

Ezel 7. Bölüm Özetnnİntikamında yeni bir adıma hazırlanan Ezel, Cengiz’in de yeni planları olduğunu öğrendiğinde, deliye döner. Şimdiye dek yapmadığı kadar ağır bir şey yapmaya karar verir… İkisi de harekete geçerler. ..

  • Dizi TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Yurt - Oh Oh 03:09

Tuğba Yurt - Oh Oh

Çok şeker hadi Hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası Fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledik sadece be babam Şu adaptasyonu g..

Yeşim Salkım Müzik Mafyalarına Ne Dedi 03:39

Yeşim Salkım Müzik Mafyalarına Ne Dedi

Magazin Noteri'nin 56. Bölüm Konuğu Yeşim Salkım, 'Müzik Mafyası' Hakkında Çarpıcı Yorumlarda Bulundu...

  • BETA tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

Sagun - 7.Bölüm 12:15

Sagun - 7.Bölüm

Sagun, Ayaz ve Umay’ın yolları ayrılır. Ayaz Sagun’a gerçekten kızmıştır ve aklı başına gelene kadar yanında olmayacağını söyler. Sagun da yolun Ateş’le devam eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 2 yıl önce