#Kardeş payı 7bölüm mahallenin mafyası büyük hilmi’yi tehdit ediyor

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Öcük ile Böcük Babasakal İzle 10:59

Öcük ile Böcük Babasakal İzle

Babasakal, öcük ile böcügü tehdit ediyor. Seyredelim.com'da..

Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı 00:59

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı yayında! Bahadır'ın hapse girmesi tüm dengeleri değiştiriyor! Nazlı, eğer Bahadır'ı çıkarmazlarsa, ailesini ses kayıtlarını ortaya çıkarmakla tehdit ediyor! Elif, Nazlı'nın Kenan'la olan konuşmala..

Kaliforniya Yanıyor 00:45

Kaliforniya Yanıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaleti yangına teslim. Los Angeles şehrindeki üç dev yangın, binlerce kişinin yaşamını tehdit ediyor. Bölgeden gelen görüntüler facianın büyüklüğünü ortaya koyuyor...

Kulak Temizlerken Dikkat 01:06

Kulak Temizlerken Dikkat

Sami Katırcıoğlu: Kulak çöpü kulak sağlığımızı tehdit ediyor...

  • NABIZ tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Yapmak İstediği Ayının Saldırısına Uğrayarak Hayatını Kaybeden Adam 07:35

Selfie Yapmak İstediği Ayının Saldırısına Uğrayarak Hayatını Kaybeden

Selfie çılgınlığı hayat almaya devam ediyor. Hindistan'da bir adam yolun kenarında gördüğü ayı ile selfie yapmak isteyince olanlar oldu. Kendisine doğru yaklaşan insanı tehdit olarak algılayan ayı adama zarar vermeye baş..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Virüsün gün gün belirtileri 02:13

Virüsün gün gün belirtileri

Coronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor... Binlerce kişi hayatını kaybetti... Onbinlerce kişiye hastalık bulaştı,,, tedavileri sürüyor... Hastalıkla ilgili merak edilen birçok soru var... Peki belirliteleri nelerdir? Gün ..

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik 02:31

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik

Afrika ülkeleri şimdiye kadar Ebola'dan sıtmaya pek çok salgınla mücadele etti. Şimdiki koronavirüs salgını ise sadece Afrika'yı değil tüm dünyayı tehdit ediyor. Ancak Afrikalılar geçmiş deneyimlerden ötürü çok fazla end..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor 00:47

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor

Kanada'da aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sıcaklar beraberinde orman yangınlarını da getirirken, yangınlar yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Lytton'da halkın tahliye edilmesine karar verild..

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR 02:21

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR

MERSİN'DEKİ ORMAN YANGINLARI GÜNEYİ TEHDİT EDİYOR...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıklaması 04:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıkl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kemerköy Termik Santrali’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından notlar; Termik santral bölgesine..

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptılar. Amaç Yeni Roma 33:32

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptı

01:57 Neden Kasem? 03:10 Kahramanmaraş ile ne başladı? 07:26 İşgal tehdidi devam ediyor mu? 11:28 7 Tepeli Şehir Yok Olacak 14:05 Expo nedir? 19:12 Yeni Roma planı nedir? 27:30 Türklük tehdit altında 30:08 ABD Genel ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı 01:03

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Cevdet'in ailesi İzmir'i terk ediyor! Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Cevdet Albay'ın ailesi bir daha dönmem..

The Elder Scrolls Online  Clockwork City Launch Trailer PS4 01:16

The Elder Scrolls Online Clockwork City Launch Trailer PS4

A mysterious Daedric conspiracy threatens the Clockwork City. Enter Sotha Sil's realm and explore a mechanical world unlike anything else in Tamriel! Experience an all-new zone, a unique storyline, a new, challenging Tri..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..