#Kardeş payı bu tipe f 16 alman lazım

Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok - 22 Yeri̇nden Bıçaklayan Takıntılı Eski̇ Sevgi̇li̇ Serbest Bırakıldı 18:45

Şok - 22 Yeri̇nden Bıçaklayan Takıntılı Eski̇ Sevgi̇li̇ Serbest Bırakı

Görülen davada eski sevgilisinin serbest bırakılmasının kendisi için tehlikeli olduğunu ve korktuğunu belirten Çetinkaya, Ölmem mi lazım diyerek isyan etti....

  • BETA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü 19:25

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü

Okan Bayülgen, Teknoloji Bağımlılığı konulu Muhabbet Kralı programında Twitter, Microsoft, Facebook gibi teknoloji devlerinin CEO'larına, kurucularına dikkat çekti. Okan Bayülgen Mark Zuckerberg için loser, dedikoducu, g..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç 02:58

5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç

Karabük’te, koşarak 5 metre yükseklikten, apartman bahçesine atlayarak yaralanan üniversite öğrencisi atlayışını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıkmış.Genç, Tarzanlık falan yapmak yok. Spor amaçlı yaptım. Bun..

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüksekte nasıl çalışılır öncesi ve sonrası 00:25

Yüksekte nasıl çalışılır öncesi ve sonrası

kaza geliyorum demez. sadece tedbir almak lazım..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım 03:43

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım

Yanmam Yakarım şarkı sözleri ile Kapanmadı yaralar Sen açmıştın ya yüreğimde Nasil tuttun ellerimi O kirlenmiş bedeninle Sanma sende kalacak ahım Çıkar elbet zaman lazim Ben dursam da yerimde öyle Davran dönecek ..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Biri Şu Kınayı Getirsin 00:15

Biri Şu Kınayı Getirsin

Kına gecesini sesiyle kabusa dönüştüren kadını izliyoruz. Kınanın artık bir an önce gelmesi lazım yoksa bu kadının sesi daha fazla çekilmez...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadir Gecesi Doğan Ördek 00:08

Kadir Gecesi Doğan Ördek

Şans nedir denir dendiğinide bu videoyu izlettirmek lazım. Onlarca timsahın arasında gezipde bir şey olmayan ördek acayip şanslı......

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Hem Sarma Saran Hem Keman Çalan Kız 00:30

Hem Sarma Saran Hem Keman Çalan Kız

Evin kızı sarma sararken yanına kemanını da almış. Hem sarma sarmış hem keman çalmış. Bu kız her eve lazım.....

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Tavada Pizza Tarifi 04:47

Tavada Pizza Tarifi

malzemeler : 3 su bardağı un 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı seker Yarım tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvıyağ Pizzanın sosu için gerekenler 1 yemek kaşığı domate..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..