#Kardeş payı ne desem yapacaksın

Azrailin İzinli Gününe Denk Gelen Motosikletli Amca 00:32

Azrailin İzinli Gününe Denk Gelen Motosikletli Amca

Trafikte umursamazca motosikleti ile ilerleyen amca kırmızı ışıkta geçmiş ve kazadan kıl payı kurtulmuş. Verilmiş sadakası varmış...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İranlı titan şebekesine operasyon! 02:18

İranlı titan şebekesine operasyon!

100 BİNLERCE LİRALIK REZİDANSLAR, LÜKS ARAÇLAR, ÇALGILI ÇENGİLİ PARTİLER..100 MİLYON DOLARLIK BİR VURGUNUN HABERİ VAR SIRADA..İRANLI BİR ŞEBEKE İSTANBUL'DA SAADET ZİNCİRİ KURDU... YÜKSEK KÂR PAYI VAADİ İLE BİNLERCE KİŞİD..

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam 00:33

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam

Yol kenarında yürüyen adam sağından hızla geçen kamyonetten kıl payı kurtulmuş. Adam olayı sonradan fark etmiş ve tepkisi ilginç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Babasından kalan mirasın peşinde! 02:18

Babasından kalan mirasın peşinde!

KARDEŞLERİNE VE YEĞENLERİNE SESLENDİ, BABASININ MİRASINDAN KENDİSİNE DÜŞEN PAYI İSTEDİ. ÇÜNKÜ İDDİASINA GÖRE, SENELER ÖNCE OKUMADAN İMZALADIĞI BİR EVRAK YÜZÜNDEN, MİRASTAN FERAGAT ETMİŞ SAYILDI. YAŞLI KADIN İÇİNDE BULUND..

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman 01:20

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman

Emoji Filmi (The Emoji Movie) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Telefon kullanıcılarının bildiği bütün emojiler mesajlaşma uygulaması olan Textopolis’te yaşamaktadır. Telefonun kullanıcısı tarafından seçilecekl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Tavan alçıları yatağa düştü! 01:56

Tavan alçıları yatağa düştü!

ANKARA SİNCAN'DAKİ BİR APARTMANIN ÇÖKEN TAVAN ALÇILARI FACİYA NEDEN OLACAKTI. DEHŞETE UYKUDA YAKLANAN, ANNE VE BEŞ YAŞINDAKİ KIZI, CANLARINI KIL PAYI KURTARDI...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Feride Hilal Akın - Dernière Danse 02:08

Feride Hilal Akın - Dernière Danse

A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u me dus sufransö jö me..

Indila - Dernière Danse 03:33

Indila - Dernière Danse

İndila – Dernier Danz A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu 06:15

Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu

Sana Bele Ne Oldu (Söz) Meni attın aygız aygız ateşe Beslemektir aşkını daim feşe Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galıpsa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Genç Kebabçılar 00:23

Genç Kebabçılar

Genç Kebabçılar Eğitimde Yunus ve Efe Abi kardeş Eğitimi Temelden Alıyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Vurgun American Heist Türkçe Dublaj Film izle 1:34:40

Son Vurgun American Heist Türkçe Dublaj Film izle

American Heist izle, American Heist türkçe dublaj izle, American Heist 2014 – ABD yapımı olan askiyon türündeki filmin yönetmenliğini Sarik Andreasyan üstlenirken başrollerinide Adrien Brody, Hayden Christensen ve Jorda..

  • Film İzle tarafından
  • 8.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 29.Bölüm 10:41

Canim Kardeşi̇m 29.Bölüm

Mine ve Müge’ye küçük bir erkek kardeş gelmiştir. Adını Mete koyarlar. Mete evin ilgi odağı olur. Ama Mete sık sık ağlamaktadır. Çocuklar kardeşlerinin ağlamasını istemezler. Ve onu çeşitli oyunlar ile eğlendirmek için k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda 11:42

Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda

Mine ve Müge televizyonda seyrettikleri bir belgeselden kutuplarda yaşayan hayvanların yaşam tehlikesi içinde olduklarını öğrenirler. Kutup ayılarını çok sevimli bulan iki kardeş atmosferdeki ısınma sonucu buzulların eri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce