#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Pankek Tarifi 03:09

Pankek Tarifi

PANKEK MALZEMELER 4 yumurta 1,5 Su bardağı un Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz TARİFİ 3 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Emera - Teferruat Bu Hayat 03:47

Emera - Teferruat Bu Hayat

Teferruat Bu Hayat şarkı sözleri ile Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım ..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı 00:32

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı İspanya'da devam eden festival sırasında öfkeli bir boğa içinde aile olan bir otomobile saldırdı. Guadalajara eyaletinde yaşanan olayda kızgın boğa araca boynuz darbeleriyle..

Polonya kara teslim 00:42

Polonya kara teslim

Polonya'da iki gündür devam eden aşırı kar yağışı gündelik hayatı felce uğrattı...

Milli park içinden geçen demiryolu hattı 00:58

Milli park içinden geçen demiryolu hattı

Kenya'da yapımı devam eden demiryolu hattı yabani hayvanların koruma altında tutulduğu milli parkın içinden geçiyor. Doğayı koruma örgütleri bu duruma tepki gösterse de, proje sahiplerine göre demiryolu hayvanların doğal..

72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru 01:12

72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru

Sri Chinmoy anısına düzenlenen organizasyonda 72.585 pasta mumu yakıldı. 1 dakikaya yakın yanmaya devam eden pasta mumları güç bela söndürüldü...

  • Cowboy tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci 02:06

Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci

Ülkesi Nijer'de müstakbel kral olarak görülen Prens Muhammed Samaila Mera İstanbul'da inşaat mühendisliği bölümünde okuyor. Özel bir üniversitenin Bağcılar'daki kampüsünde eğitimine devam eden Mera, İstanbul'da yaşamayı ..

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti! 01:15

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti!

Tarabya sahilinde bu sabah facianın eşiğinden dönüldüğü anlar cep telefonuyla görüntülendi. Boğaz gemi seferlerine kapanmadan dakikalar önce Karadeniz'den Marmara Denizi'ne ilerleyen yük gemisi Tarabya sahilini adeta sıy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_ 00:24

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın 152. gününde, 165 DEAŞ terör örgütü hedefi vuruldu, 11 terörist etkisiz hale getirildi...

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı! 00:11

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da şirkette tartışan arkadaşların kavgası tren istasyonunda devam etti. Sinirden kendini kaybeden bir adam diğerini tren raylarına attı. Yaklaşmakta olan treni fark eden adam raylardan kaçmaya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasının En Yakışan Ünlü Çiftleri 05:19

Magazin Dünyasının En Yakışan Ünlü Çiftleri

Bu videomuzda sanat camiasında birliktelikleri uzun üre devam eden birbirlerine en yakışan çiftleri kimlerdir izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

İlhan Mansız ve Fatih Ada Konseyinde Yüzleşti! 04:17

İlhan Mansız ve Fatih Ada Konseyinde Yüzleşti!

Survivor 2017 de oyun alanındaki tartışmaları oyun sonrasında da devam eden Fatih ve İlhan Mansız arasındaki tartışma nedenleri konseyde konuşuluyor...

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Anne Ve Babasından Şok Açıklama! 09:36

15 Temmuz Şehidinin Anne Ve Babasından Şok Açıklama!

15 Temmuz şehitleriyle ilgili devam eden duruşmada sanıklar,şehitlerle dalga geçercesine yaptıkları savunma şehit ailelerini isyan ettirdi...

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce