#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Ciğerlerimiz yanıyor… 04:33

Ciğerlerimiz yanıyor…

Türkiye’nin ciğerleri cayır cayır yanıyor. Çarşamba günü Antalya Manavgat’ta başlayan yangın fırtınası Ege ve Akdeniz’i adeta sardı. Devletin tüm birimleri, gönüllüler canla başla mücadele ediyor...

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı 01:26

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı

Son dakika haberine göre, Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisi..

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor 03:59

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Kırıkkale Çocuk Tarım Akademisi'nde çocuklar toprakla buluşurken, tüketilen gıda ürünlerinin üretim aşamalarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyor. Çocuklar burada ekip biçip hasat ediyor Çocuk Tarım Akademi..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor 02:33

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor

Sahte ilan veriyorlar. Piyasayı artırıyorlar. Emlak sektöründeki fırsatçılar vatandaşı mağdur ediyor. Yabancıya konut satışında da usulsüzlük yapan kimi sahtekarlar, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Mücahit Topçu ve..

Taksim Camii’nin motorcu imamı 01:52

Taksim Camii’nin motorcu imamı

Taksim Camii’nin imamı Abdullah Özkan... Motosiklet tutkunu. Hem cemaati şaşırtıyor hem de imamlık mesleğini yapanlara karşı oluşan ön yargıları kırmaya gayret ediyor...

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Kars’ta Kar Altındaki Menderesler Büyülüyor 02:45

Kars’ta Kar Altındaki Menderesler Büyülüyor

Allah-u Ekber Dağları'ndan doğan ve Hazar Denizi'ne dökülen Kars Çayı'nın kar altındaki menderesleri görenleri mest ediyor...

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor 04:10

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mustafa Zehir (35) 4 ay önce kesmek için aldığı kaz arasındaki bağ, dikkat çekiyor. 'Paşa' ismini verdiği kaz, Mustafa Zehir ile kahvehaneye gidiyor, traktörünü takip ediyor...

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti! 02:14

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti!

İNSAN BAZEN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR DEDİRTEN BİR HABER VAR SIRADA... ZANLILAR ORTA ASYALI, MAĞDUR AFRİKALI... VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN OLAY DA İSTANBUL'DA GEÇİYOR...

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Kayseri’de fabrika yangını 02:52

Kayseri’de fabrika yangını

Kayseri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangına ekipler müdahale ediyor...

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar! 31:18

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar!

ABD'de kriz! Altın Konseyinden şok açıklama! Almanya'da Skandal Büyüyor. Özlem Türeci Uğur Şahin Almanya'yı Terk Ediyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ | Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci 1:21:15

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ |

The Economist Açıkladı! Bütün Dünyanın Gözü Ege'de, Kara Kış ve Savaş Kapıda! Rusya, Türkiye'yi gaz ile tehdit ediyor! Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci'den beklenen ve özlenen Ufuk Ötesi programında şok etkisi yaratacak açı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying Israeli logistics trucks 10:40

happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying

7 dakika önce oldu. Hamas askerleri çalıların arasından çıkıp İsrail lojistik kamyonlarını yok ediyor YASAL UYARI: Bu kanaldaki tüm videolar Arma 3 simülasyon oyununa aittir! Gerçeği yansıtmazlar ve yazarın hayal gücünü..

  • PengoTV tarafından
  • 234 görüntüleme
  • 10 ay önce
1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı!  Doların İpini Çekecekler! 34:18

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı! Doların İpini Çeke

1:42 ???? Epstein adası her yerde! Türkiyedeki uzantısı da biliniyor! 4:40 ???? Uğur mumcu Narko terörü gördüğü ve yazdığı için öldürüldü! 5:52 ???? Fehriye Erdal süikasti, Susurluk kazası, 15 Temmuz… Hiçbirini anlatılan..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 8 ay önce
Madagaskar 2 1:29:22

Madagaskar 2

Madagascar 2, Eric Darnell ve Tom McGrath'ın yönetmenliğini yaptığı 2008 yılı ABD yapımı animasyon komedi-macera filmi. Madagaskar serisinin devam filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 16.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpeğim Hav Hav Hav | Çizgi Film | Bebek Şarkıları |  Çocuk Şarkıları 2016 02:23

Köpeğim Hav Hav Hav | Çizgi Film | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları

Köpeğim hav hav der sözleri : Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim neden ne ister? Hadi gel hadi gel cici köpeğim hadi gel sana ben et vereyim. Çizgi film ve çocuk şarkıları videolarımıza köpeğim hav hav hav ile devam ed..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parmak Ailesi Maymunlar - Finger Family Türkçe 02:00

Parmak Ailesi Maymunlar - Finger Family Türkçe

Çizgi Film Çocuk Şarkıları video serimize bütün dünyada en çok izlenen ve en çok sevilen Finger Family Türkçe versiyonu Parmak Ailesi ile devam ediyoruz. Çizgi Film Çocuk Şarkıları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 8 yıl önce