#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle 04:23

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle

Dipper ve Mabel'ın yaşadıkları maceralarla devam eder. Bu sırada Harika Amcaları Stan onlara bunların yalan olduğunu söyleyerek esrarengiz olayları çocuklardan saklamaya çalışır ama bu işin içindedir ve bu olayların haya..

Hadise  Şampiyonluğunu Hakan Sabancı İle Kutladı! 08:00

Hadise Şampiyonluğunu Hakan Sabancı İle Kutladı!

Hadise yıllardır beklediği şampiyonluğu sevgilisi gözde playboy Hakan Sabancı ile kutladı.Kutlamaya Hakan Sabancının yalısında devam edildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine ve Simay Arasında Neler Oluyor! 13:31

Emine ve Simay Arasında Neler Oluyor!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ın yas demesini yaz diye anlayınca ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Simay'ın belindeki büzgüleri beğen..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Merakla Beklenen Ghost In The Shell'in İlk 5 Dakikası Yayınlandı! 06:39

Merakla Beklenen Ghost In The Shell'in İlk 5 Dakikası Yayınlandı!

Scarlet Johansson'lı Ghost In The Shell filminin ilk 5 dakikası yayınlandı. Anime uyarlaması olan film vizyon öncesi tanıtımlarına devam ederken dün de Johansson'lı bir dövüş sahnesini görmüştük...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş ve Bahar’ın Aşk Dolu Sahneleri 03:49

Ateş ve Bahar’ın Aşk Dolu Sahneleri

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma... O Hayat Benim’de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık olmaya devam ediyoruz...

Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

En Kötü Halı Saha Forveti 00:16

En Kötü Halı Saha Forveti

Dikkatle izliyoruz ve hemen takımdan dışlayarak yerine başka bir oyuncu ile yolumuza devam ediyoruz. ?..

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkiler 03:50

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkile

Sinema ve tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yaptığı yeni programı “Sen Olsan Ne Yapardın?” “Ne zaman Kimsenin Sizi İzlemediğini Düşünseniz, Biz oradayız” İhtiyaç halinde birine yardım elini mi uzatır, yoks..

Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı! 18:24

Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Bahar Candan ağlayınca Öykü Serter'in gözünden kaçmadı. Bahar bir eşyası kırıldığı için ağladığını söyleyince Murat Başoğlu, Bahar'ı yakınd..

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor 12:32

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor

12 yıldır mutlu evliliği devam ettiren, Mehmet ve Tülin çiftinden aile çatısının çatırdamasıyla alakalı haberlerin bebek yüzünden yaşandığı iddia ediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Canım Kardeşim 39.Bölüm 11:40

Canım Kardeşim 39.Bölüm

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar! 13:24

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'ün kendisini kıskandığını, Bahar'ın sponsoru olan bir markayı arayarak Bahar'ın markayı kötülediğini bu yü..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm - Ahsen'in Mazisi 04:22

Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm - Ahsen'in Mazisi

Trt nin efsane dizisi Payitaht Abdülhamit'in 7.bölümünde Mahmut Paşanın gizli planları nasıl olumlu bir işleyişle devam edecek.....

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OLAY! Simay Stüdyoyu Adeta Soydu Para Topladı! 15:55

OLAY! Simay Stüdyoyu Adeta Soydu Para Topladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı bugünde para toplamaya devam etti ve geçen sefer para alamadığı Öykü Serter'in kapısına dayandı. Öykü Serter'den tahsilatını..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..