#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tepkisi 00:21

Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tep

ABC News 24 kanalının spor spikeri, canlı yayın esnasında tırnaklarını törpülerken yakalanınca şoka uğradı. Durumu bozuntuya vermemek için ise anonsuna devam etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
High Strung Film İzle 1:37:02

High Strung Film İzle

Keman çalarak yaşamını kazanan Johnnie, New York metrosunda çalmaya devam etmektedir. Klasik dans okuyan Ruby ise konservatuarda öğrenim hayatını sürdürmektedir. İkilinin hayatları bir yerde kesişecektir ve birbirlerine ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm 27:25

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm

Şehir planlarındaki kültür değişimlerinin irdelendiği, karakteristik özelliklerini devam ettiren şehirlerimizin ele alındığı programın 2. bölümünde; Diyarbakır konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaybolan Şehirler 4.Bölüm 25:12

Kaybolan Şehirler 4.Bölüm

Şehir planlarındaki kültür değişimlerinin irdelendiği, karakteristik özelliklerini devam ettiren şehirlerimizin ele alındığı programın 4. bölümünde; Bursa konu edilmektedir...

Seraf O Ağaçlar Boy Boy 04:31

Seraf O Ağaçlar Boy Boy

güzel de olmuş. ayrıca şarkının sözleri de oldukça manidar: o ağaçlar boy boy ahaliyi (memleketi) soy soy sonra iste oy oy akaratın buradan sonrasına ben olsam şöyle devam ederdim muhtemelen biz de verdik oy oy çünkü ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa 00:36

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları 02:49

Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları

Film, Yumurcak serisinin üçüncü filmidir. Serinin devam filmleri; Yumurcak Köprüaltı Çocuğu (1970), Yumurcak (1969), Yumurcak Küçük Şahit (1972), Yumurcak Küçük Kovboy (1973), Yumurcak/Veda (1974) ve Yumurcak Belalı Tati..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Nemanja Matic'den Efsane Gol! 01:23

Nemanja Matic'den Efsane Gol!

İngiltere FA CUP yarı final karşılaşmasında Chelsea, evinde Tottenham'ı konuk etti. Çekişmeli geçen maç 3-2 Chelsea'nin üstünlüğüyle devam ederken 80. dakikada Matic'in attığı mükemmel gol skoru belirledi. Tecrübeli futb..

Adem - İlhan Tartışmasının Yankıları Sürüyor! Survivor 2017 01:26

Adem - İlhan Tartışmasının Yankıları Sürüyor! Survivor 2017

Dünkü dokunulmazlık oyununda Adem ve İlhan arasında tansiyon yükselmişti. İkili arasındaki tartışmanın yankıları oyun alanının dışında da devam etti...

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deportivo 2: 6 Real Madrid Maç Özeti İzle 11:45

Deportivo 2: 6 Real Madrid Maç Özeti İzle

27/04/2017 ‘de İspanya Primera Liginin 34. Haftasında Oynanan Deportivo La Coruna – Real Madrid maçında; Ev sahibi Deportivo La Coruna konuk ettiği İspanyol devi Real Madrid karşısında ilk yarısını 1-3 geride kapattıgı m..

Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı 03:35

Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı

51. Bölüm - Kerim ile taşındıkları yeni evlerinde Hülya'nın başı yemek ile derde girmeye devam eder. Hülya'nın yapamadığı şinitzeller, yine geceye damgasını vurur...

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Selçuk Erdem Anlatıyor: Penguen Dergisi Neden Kapanıyor? 26:11

Selçuk Erdem Anlatıyor: Penguen Dergisi Neden Kapanıyor?

2002'de kurulan haftalık karikatür dergisi Penguen, 3 sayı sonra yayın hayatına son vereceğini açıkladı. Derginin editörü ve karikatüristlerinden Selçuk Erdem, canlı yayınında BBC Türkçe'den Rengin Arslan'a derginin kapa..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İştahından Ödün Vermeyen Dombili Kadın 00:38

İştahından Ödün Vermeyen Dombili Kadın

Görüntüde kilo bazında master yapman dombili kadının yemeye aynen devam edasında mutlu oluşunu izlicez...

  • JET TV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurbağanın Ağzındaki Yılan Kediye Saldırdı 01:29

Kurbağanın Ağzındaki Yılan Kediye Saldırdı

Yılan, kendisini yiyen ancak öğütemeyen kurbağanın ağzında kendisine saldıran kediye karşı yaşam mücadelesine devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
M.F.Ö Tam Ortasındayım 02:55

M.F.Ö Tam Ortasındayım

Tam ortasındayım yağmurun Karın soğuğun ortasındayım Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye Sevmeye, öğrenmeye Tam ortasındayım yolun Hmmm koşunun ortasındayım ..