#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..

Hadise Rezerve 03:04

Hadise Rezerve

Yalan Hakkın Tekti Ve Bitti Can Canandan Daha Kıymetli Kötü Cadılar Eskiden Hep Melekti Bir Baktı Kanatları Kirlendi Esaret Bitti Git Hadi Özgürsün Aynen Böyle Devam Et Gerçeği Kendi Gözünle Görürsün Esaret Bitti Git Had..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Kızdan Erkeğe Acımasız Dayak 03:16

Kızdan Erkeğe Acımasız Dayak

Kız bütün hıncını çocuktan alıyor, arkadaşı da bu anları kayıt ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Çöpler Toplandı 00:38

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı Diyarbakır'da günlerdir devam eden belediye işçilerinin iş bırakma eyleminin sonucunda oluşan çöp yığınları toplanmaya başladı...

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket 01:11

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket

Yıllardır devam eden İsrail ablukası nedeniyle inşaat malzemelerinin girişinde büyük sıkıntıların yaşandığı Gazze'de, çiçeği burnunda iki kadın mühendis odun ve kömür külünden yanmayan briket üretti...