#Kardeşine İşkence eden abi hız kesmeden devam ediyor

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 440 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

Beşiktaş 1-1 Porto UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 04:44

Beşiktaş 1-1 Porto UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, beşinci maç gününde evinde Porto’yu ağırladı. Karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan temsilcimiz, daha önce başarılmamış bir zafere imzasını attı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'n..

  • OFSAYT tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

Yağmur Altında Satranç Oynayan Çılgın Adamlar 00:30

Yağmur Altında Satranç Oynayan Çılgın Adamlar

Çin'nin Zhengzhou şehrinde kaydedilen görüntülerde iki adam şiddetli yağmura rağmen satranç oymaya devam etmiş. Açık havada başlayıp kazanan olmamasından dolayı yağmurda da satranç oynamaya devam eden adamlar sosyal medy..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek! 16:38

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek!

Nihat Hatipoğlu'ndan gerçek muhteşem bir hayat hikayesi. Tam 40 yıl bazen sahursuz, bazen iftarsız oruç tutuyor. Ailesine hiç hissettirmeden. Yaman Dede'nin Hazreti Mevlânâ'ya olan muhabbetini onun şehrinden gelenlere ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.871 görüntüleme
  • 6 yıl önce