#Karmate sol yanım müzik dinle

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

El Amante - Nicky Jam 04:36

El Amante - Nicky Jam

Dime Ma' Si te calientas conmigo Yo hago que la presión te suba, De que vale que estas con el Si siempre vives en duda, Si cuando te beso en el cuello Empiezas a sudar, así que decídete ya Ven Vámonos, y sal ya de esa ..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Black M - Sur ma route 04:11

Black M - Sur ma route

Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui De l'aventure dans l'movie, une vie de roots Sur ma route, oui, je n'compte plus les soucis De quoi devenir fou, oui, une vie de roots Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui D..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eller Eller Şap Şap Şap - Çocuk Şarkısı 02:10

Eller Eller Şap Şap Şap - Çocuk Şarkısı

ŞAP ŞAP Eller şap şap, Ayaklar rap rap, Bir sağa, bir sola Dans edelim kol kola. Oynanışı: Eller şap şap. Bu kısmı söylerken aynı tempo ile elleri vururlar. Ayaklar rap rap. Bu kısmı söylerken oldukları yerde kolların..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.343 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Disco El Tren Chucu Chucu Çocuk Şarkıları 02:48

Mini Disco El Tren Chucu Chucu Çocuk Şarkıları

CHUCU CHUCU (EL TREN) SONGTEXT Atencíon, Atencíon, pasajeros al tren El tren va a partir Chucu chucu chucu chu... No se si yo lo es conté, Que la otro noche sueñé Que yo no era mas ni yo, si no queda un viejo tren Que y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü 04:14

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Tü

HURİYEM Sol-Rast 2/4 şamama,huriyem,fistan biçtim dar geldi,karaoke,türkü sözü,md altyapısı ŞAMAMA HURİYEM FİSTAN BİÇTİM La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü FİSTANI BİÇTİM DAR GELDİ HURİYEM - 2 HASTALANDIM YAR..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti 04:16

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık karşılaşmasına Rumen ekibi Juventus Bükreş karşısında çıktı. İlk yarı beklentilerin çok aşağısında bir görüntü çizen ve ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan Sarı Lacivertliler, 2. yarıy..

  • OFSAYT tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ndiaye Pazarlığında Son Durum! 02:03

Ndiaye Pazarlığında Son Durum!

Yeni sezona kaliteli ve güçlü bir takım ile girmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar orta sahaya yapacağı transfer konusunda Badou Ndiaye ismi üzerinde odaklanırken, bu transferi so..

  • OFSAYT tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..