#Karsiya cifte camlar

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

 M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti 05:52

M.Gladbach 2-2 Schalke 04 Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında iki alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. 1-1'in rövanşında bu kez Borussia Park'ta kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesi 2-2 eşitlikle tamam..

Bir Türlü Gol Yemeyen Atletico Madrid Kalecisi - Jan Oblak 00:14

Bir Türlü Gol Yemeyen Atletico Madrid Kalecisi - Jan Oblak

Atletico Madrid Şampiyonlar liginde Bayern Leverkusen ile karşı karşıya geldi.Atletico'nun kalecisi Jan Oblak, arka arkaya yaptığı inanılmaz kurtarışlarla resmen tarih yazdı! İzliyoruz efendim...

Jimi Manuwa Tek Yumrukla Nakavt Etti! 02:20

Jimi Manuwa Tek Yumrukla Nakavt Etti!

Karma Dövüş Sanatları maçında Jimi Manuwa ile Corey Anderson karşı karşıya geldi. Jimi Manuwa rakibi Corey Anderson'a ilk raundun 3. dakikasında attığı sol kroşeyle rakibini nakavt etti. Kısa süreli şok yaşayan Anderson ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarış Sırasında Kadın Sporcuyu Isıran Sincap 00:55

Yarış Sırasında Kadın Sporcuyu Isıran Sincap

Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlen bayan biatlon yarışmasında karşıya geçmeye çalışan sincap kandın sporcuyu ayağından ısırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi 02:23

Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi

Feridun Türkmen isimli askerimiz ile Hollanda askeri Zico bilek güreşi masasında karşı karşıya gelmiş, Türkmen, Hollandalı askerin bileğini kısa sürede yatırmıştı. Hollanda ile yaşanan kriz sonrası bu bilek güreşinin vid..

Ölene Kadar  9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede! 07:54

Ölene Kadar 9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Dağhan’a herşeyi unutmasını söyleyen Selvi, Dağhan..

  • ANKA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darüşşafaka Doğuş 73-67 Galatasaray Odeabank - Maç Özeti izle (24 Mart 2017) 01:54

Darüşşafaka Doğuş 73-67 Galatasaray Odeabank - Maç Özeti izle (24 Mart

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 28. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş ile karşı karşıya geldi. Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmadan sarı-kırmızılılar 73-67'lik skorla mağlup..

Karadağ 1-2 Polonya - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:44

Karadağ 1-2 Polonya - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

Karadağ 1-2 Polonya maç özeti izle 26 mart 2017, zorlu mücadelede 2 iddialı takım karşı karşıya geldi. İlk yarıda öne geçmeyi başaran Polonya, Karadağ’ın 2. yarıdaki golüne engel olamasa da, 82. dakikada Piszczek’in attı..

4'e 1 Pozisyonda Tarihi Baştan Yazan Kaleci 00:58

4'e 1 Pozisyonda Tarihi Baştan Yazan Kaleci

River Plate - Belgrano maçında River Plate'li 4 futbolcu yakaladıkları kontratakta bir anda rakip kaleci ile karşı karşıya kalırken, ev sahibi ekibin kalecisi inanılmazı başardı...

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı 01:27

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı

Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano karşılaşmasında kaleci, 4'e 1 pozisyonda topu kurtarmayı başardı. Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano maçı tarihte eşine az rastlanır bir pozisyona sahne oldu. Mücadele..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murphy And Gideon Sit Down With A Gang Leader - Season 1 Ep. 8 01:15

Murphy And Gideon Sit Down With A Gang Leader - Season 1 Ep. 8

Gideon, başka bir yangın çete binalarından birine çarptığında önemli bir kararla karşı karşıya..

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray Muslera Büyük Kavga 00:38

Galatasaray Muslera Büyük Kavga

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig’in 27.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor – Galatasaray maçında kavga çıktı. Maçı Trabzonspor 2-1 kazanırken, son dakikalarda sahada yaşananlar m..

Kısmetse Olur - Aycanın Sert Çıkışı Tansiyonu Yükseltti! 02:36

Kısmetse Olur - Aycanın Sert Çıkışı Tansiyonu Yükseltti!

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde, Onur'un yaptığı espri Aycan'ı çileden çıkarınca, Onur beklenmedik bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Gelinler evinde ortam bir anda gerildi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köşe Vuruşundan Gelen Topu Röveşata İle Gol Yaptı! 00:32

Köşe Vuruşundan Gelen Topu Röveşata İle Gol Yaptı!

Meksika Ligi'nde Atlas ile Tijuana takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 14. dakikasında Tijuana takımının kullandığı serbest vuruşta topa röveşata ile vuran Avilles Hurtado muhteşem bir gole imza attı ve takımına..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..