#Karsiya cifte camlar

Çita İle Formula E Aracı Drag Yarışıyor 01:59

Çita İle Formula E Aracı Drag Yarışıyor

Dünyanın en hızlı canları arasında yer alan çita ile Formula E aracı drag yarışında karşı karşıya geldi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakı..

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu! 05:58

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu!

Çocuklar Duymasın 12. Bölümde; Gönül'ün bir dergide gördüğü erkek vücudu dikkatini çekince Tuna bu durum karşısında acilen spora başlıyor ancak durum beklediği gibi ilerlemiyor! Uzun zamandır spor yapmayan Tuna, Gönül'ün..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Ölümden İki Defa Dönen Çok Şanslı Kadın 00:11

Ölümden İki Defa Dönen Çok Şanslı Kadın

Çinde Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadının ayağı kayar felekten döner . tekrar düşer be aracın lastiği durur. lastik durmasaydı ezilirdi. Çok şükür kimse yara almadan olay bitti...

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da İki Ayrı Kaza: 2 Ölü 01:47

İstanbul'da İki Ayrı Kaza: 2 Ölü

Silivri’de D-100 karayolunda farklı noktalarda meydana gelen 2 kazada, ana yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişi hayatını kaybetti...

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu? Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Ferhat, evi taran..

Minik Bebeklerin Harika Sohbeti 02:10

Minik Bebeklerin Harika Sohbeti

İki sevimli bebek karşı karşıya durmuş sohbet ediyor biri konuşuyor diğeri ise kahkaha atıyor bu güzel görüntüleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Uyanık Sürücüyü Kahraman Yapan Hareket 00:20

Uyanık Sürücüyü Kahraman Yapan Hareket

Rusya'da kırmızı ışığa rağmen karşıdan karşıya geçen bir yayaya arkadan gelen aracın çarpmasını engelleyen uyanık sürücü büyük takdir topladı...

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Yayaya Çarpıp Kaçan Şoförü Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucunda Yakalayan Motorcu 04:50

Yayaya Çarpıp Kaçan Şoförü Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucunda Yak

Paris'te yaşanan olayda bir sürücü yaya geçidinde karşıdan karşıya geçen yayaya çarpıp kaçmaya başladı. Olaya tanık olan 'Noel Baba' kostümlü motorcu kaçan aracı film sahnelerini aratmayan kovalamaca ardından polislerin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle 2:30:38

Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle

Harry bilinmeyecek bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ancak bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki 2 rakip büyücülük ok..

  • PengoTV tarafından
  • 25.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Gülben Ergen İle Erhan Çelik Arasında Kılıçlar Çekildi 01:48

Gülben Ergen İle Erhan Çelik Arasında Kılıçlar Çekildi

Boşanma süreçlerinin ardından yaşananlarla gündemde yer alan Gülben Ergen ile Erhan Çelik, mahkemede karşı karşıya gelecek...

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Hayatta Flash 00:32

Gerçek Hayatta Flash

Kadının biri gecenin bir saatinde yaya geçidinden karşıya geçerken tam arabanın çarpacağı sırada, süper hızıyla yetişip onu kurtaran gizemli kişi kameralara yakalanıyor. O anları gelin beraber izleyelim. Not: İşin doğrus..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sollama Yapanı Sollayınca Burun Buruna Geldiler 00:19

Sollama Yapanı Sollayınca Burun Buruna Geldiler

Sollama yapan otomobili sollayan araç, bir anda karşı yönden gelen otomobille karşı karşıya kaldı. Kaydın yapıldığı aracın sürücüsünün dikkati ve zamanında yaptığı manevrayla kaza yaşanmadı ve muhtemel bir facianın da ön..

Kameralara Yakalanan Gizemli Olay 00:32

Kameralara Yakalanan Gizemli Olay

Kadın gecenin bir saatinde yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken onu arabanın altında kalkmaktan süper hızı sayesinde kurtaran adam kameralara böyle yakalanmış..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor 01:03

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor

Sahibinin gazına gelen Baggie isimli kedi o hızla aslana kafa tutmaya gidiyor. Arada tellerin oluşunun da etkisiyle gazın etkisi sürekli artarak devam ediyor. Bir gün tellerin olmadığı bir alanda karşı karşıya gelmeseler..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce