#Karı eğlenceli hale getiren adam

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Egzoz Dumanını Yiyen Japon Tamircinin Zenciye Dönmesi 00:57

Egzoz Dumanını Yiyen Japon Tamircinin Zenciye Dönmesi

Otomobildeki sorunu anlamaya çalışan japon tamirci, sürücünün ara gazı vermesiyle egzoz dumanı sonrası bakın ne hale gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Meşhur Olmadan Önceki Görüntüsü 01:38

Nusret'in Meşhur Olmadan Önceki Görüntüsü

Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen hale gelen Nusret'in kendi restoranını açmadan önceki hali ortaya çıkmış. Nusret'in yıllar önceki halini gören şaşkınlığını gizleyememiş...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Derdi Çocuklarını Okutmak 04:23

Tek Derdi Çocuklarını Okutmak

Adana'da kalıp ustası Emin Bozdağ, motosikletle giderken bir kamyonetin çarpması sonucu yaralanarak çalışamaz hale gelince yıkılmak üzere olan gecekonduda eşi ve 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Bozdağ, “Çocuklarımı..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy-  Gözlük Kabından Clutch Yapımı  Ayakkabı Süsleme 11:08

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy- Gözlük Kabından Clutch Yapımı Ayakk

Yaklaşan mezuniyet ve gece davetleri için hayat kurtaran kendin yap projeler hazırladım. Hazırlık aşamasında özellikle çanta ve ayakkabı sorunsalı için ufak dokunuşlarla kendi modanızı yaratabilirsiniz. Gözlük kabından ..

  • Kadınca tarafından
  • 2.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular 00:48

Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular

Antalya'da eşi ve iki çocuğunu tüp gazı açarak eve kilitleyen kişi etkisiz hale getirildi. Aileyi kadının balkondan yere bıraktığı yardım notları kurtardı..

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti 02:50

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti

Konya’da hafif ticari araç alev alarak yanarken, sahibi yanmış aracını çaresiz bir şekilde izledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geld..

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Yapay Zekâ İnsan Zekâsını Geçebilir mi? 03:31

Yapay Zekâ İnsan Zekâsını Geçebilir mi?

Yapay Zeka (Artificial intelligence (AI) ) en yeni teknolojilerin vazgeçilmezi oldu. Artık insanlar sadece haberlerde değil, aynı zamanda günlük hayatlarında da görebilirler. Çin'in Amazon eşdeğeri olan JD.com, yeni tek..

Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var ! 00:22

Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !

Bir beyefendinin şemsiye dansı, kademeli bir şekilde adım adım yaklaştı, gözler sizi kilitli hale getirdi: Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !Bu köpek çok tatlı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabanın İçini Parçalayan Ayılar 00:48

Arabanın İçini Parçalayan Ayılar

Ayıların Otomobili tanınmaz hale getirmesi Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

New Girl 6.SEZON 18.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER 21:08

New Girl 6.SEZON 18.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER

New Girl season 6 episode 18 Young Adult. Jess, yeterince iyi bir müdür olmayabileceğinden endişe duyduğunda, Nick ve The Pepperwood Chronicles'ı onu öğrencilerle popüler hale getirmeye adamıştır When Jess worries that s..

  • Tv Series tarafından
  • 2.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Çıldırıyorum 00:06

Çıldırıyorum

Yumurtayı ne hale çevirmişler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesinin Makyaj Malzemesiyle Zombiye Dönene Bebek 01:43

Annesinin Makyaj Malzemesiyle Zombiye Dönene Bebek

Annesine özenen küçük kız kendisini ne hale getirmiş izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..