#Kaskına güvenenler aykırı motorcular belgeseli

Murat Akay (Perdix Pretioza) - Hesabı Bana Kitledin 03:42

Murat Akay (Perdix Pretioza) - Hesabı Bana Kitledin

Kedimi Çaldılar,Sana Küllük Bıraktım,Kelim Ben,İşe Al Beni gibi aykırı hitlerle tanıdığımız Murat Akay ın (Perdix Pretioza) sevgililer gününe özel yeni şarkısı Hesabı Bana Kitledin i sunmaktan gurur duyarız. kalın hesapl..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi? 02:00

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi?

Peki Yüce Allah'ın yaşayacaklarımızı bilmesi ve yazması bizi bunları yaşamaya mahkûm eder mi? Elbette hayır. Yüce Allah yaşayacağımızı vakti gelmeden evvel bildiği için yazmıştır. O zaman ikinci bir soru daha soralım. Pe..

  • ANKA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 'İlk Buluşma' Adlı Şaka Programına RTÜK'ten Ağır Ceza Geldi 00:35

'İlk Buluşma' Adlı Şaka Programına RTÜK'ten Ağır Ceza Geldi

RTÜK, FOX TV'de yayınlanan İlk Buluşma adlı şaka programında insan onuruna aykırı şakalara yer verilmesi sebebiyle kanala para cezası kesti...

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Yüksek Mahkemesi'nden Talak Yasağı 00:56

Hindistan Yüksek Mahkemesi'nden Talak Yasağı

Hindistan’da Yüksek Mahkeme, Müslüman erkeklerin nikah akdini sonlandırmasına olanak tanıyan ‘talak’ı anayasaya aykırı bularak geçersiz saydı..

IKBY'deki Tartışmalı Referandum Başladı 01:44

IKBY'deki Tartışmalı Referandum Başladı

Irak Federal Mahkemesinin anayasaya aykırı olduğunu ilan ettiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandumu için oy verme işlemi Kerkük vilayetinde başladı...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Instagram'a Türkiye Yazınca Küfür Çıkıyor 06:45

Instagram'a Türkiye Yazınca Küfür Çıkıyor

Söylemzsem Olmaz yorumcusu Nihat Doğan, Almanya'da Türk vatandaşlara yönelik yapılan insanlığa aykırı davranışlara tepki gösterdi.Türk yetkililere seslenen Nihat Doğan ayrıca Almanya'da 'Instagram'a 'Türkiye' yazınca kü..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bu sıradan bir aşk hikâyesi değil. Benzersiz bir yolculukta, aykırı gençler James ve Alyssa'ya katılın. Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlandı. Oyuncu Kadrosu: James (Alex Lawther – Black Mirror, Enigma) Alyss..

Ahsen Tv Muhabirini Soru Sorduğuna Pişman Eden Genç 01:48

Ahsen Tv Muhabirini Soru Sorduğuna Pişman Eden Genç

Aykırı sorularıyla farklı mekanlarda röportajlar yapan Ahsen TV’nin muhabiri bu kez karşısındaki vatandaşa soruyu anlatmakta hayli zorlanmış. Suriye’deki Türkmenlere yapılan saldırıyı sormaya çalışan muhabir, soruyu sord..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesut Yar Nasıl 40 Kilo Verdi 00:50

Mesut Yar Nasıl 40 Kilo Verdi

Enver Aysever ile Aykırı Sorular'a konuk olan Mesut Yar, tüm Türkiye'nin dikkatini çeken zayıflama sürecinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır...

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim 10:45

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık beraberliğinin ardından ilişkisi ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Posta'dan Oya Çınar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız, Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hi..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti 02:52

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile birlikte meşaleli evlilik teklifinde bulunan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına aykırı davranmaktan 900 TL ceza kesildi...

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:56

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sivas'ta bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden olan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sivas'ta geçtiğimiz günlerde İnönü bulvarında meydana gelen motosiklet kazasında, S.B isimli sürücü ağ..

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozdu Ceceli'yi Yerden Yere Vurdu 03:53

Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozd

Geçen yıl boşanan Mustafa Ceceli ile Sinem Gedik, farklı bir gerekçeyle yeniden mahkeme yolunda. Ceceli, Sinem Gedik'in İntizar’la özel görüşmeleri olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu; hem oğlunun velayetini istedi he..

  • BETA tarafından
  • 36.525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce