#Katalonyadaki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ 08:51

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ

Terör saldırılarında kullanılan patlayıcı ve silahların Suriye - Ceylanpınar sınırındaki noktalardan FETÖ'cü hainler tarafından geçirildiği öğrenildi. Yeni ortaya çıkan görüntülerde FETÖ'cü hainleri sınırdan geçişi sağla..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı 01:02

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı

Londra'da parlamento dışında saldırı gerçekleştiği sırada meclisin alt kanadı olan Avam Kamarası oturum halindeydi. Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento sözcüsü milletvekillerine kısa bir açıklama yaptıktan ..

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede 00:59

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil, 16 sanığın yargılanacağı davada, sanıklar adliyeye getirildi...

1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle 05:58

1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle

1992 Erzincan Depremi'nin 1. gününde kent merkezinin görüntüsü. Tahir Erdoğan Şahin'in Erzincan'da yaşanan depremler, Mustafa Kul'un deprem sonrası yürütülen sivil savunma çalışmaları hakkındaki röportajı. Nurzen Amuran'..

Robyn Gardner's Mysterious Aruba Death - Season 1 Ep. 1 01:17

Robyn Gardner's Mysterious Aruba Death - Season 1 Ep. 1

Robyn'in kızkardeşi Danielle Unglesbee kızkardeşinin ölümüyle cezalandırmak istiyor, bu nedenle Gary Giordano'yu bir sivil mahkemede görüyor...

American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

90'lı Yıllarda Neler Oldu 06:56

90'lı Yıllarda Neler Oldu

Kandil Çetesi 90 yıllarda çoluk çocuk demeden binlerce sivil vatandaşımızı katletti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti 00:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla Türk yıldızları, asker, polis, sivil pilotlar ile Cumhurbaşkanlığında görevli pilotları kabul etti....

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

IŞİD Afganistan'da Camiye Saldırdı 01:03

IŞİD Afganistan'da Camiye Saldırdı

IŞİD'in Kabil'de bir camiye saldırısında İki saldırganın yanı sıra üç sivil ve bir polis öldü..

 Adil Öksüzü Böyle Yakalandı 01:57

Adil Öksüzü Böyle Yakalandı

Fetönün sivil imamlarından olan Adil Öksüz ve diğer 4 kişinin 15 Temmuz sonrası nasıl yakalandıklarına dair görüntüleri ortaya çıktı.İşte o görüntüler...

  • ANKA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi 02:05

Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi

2333 kilometre yükseğe çıkacak şekilde tasarlanan XB-1 isimli süpersonik jet şimdiye dek dünyanın gördüğü en hızı sivil uçağı olacak. Colorado şehrinde havacılık alanında faaliyet gösteren Boom Techonologies isimli giriş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

 Akrobasi Pilotundan Nefes Kesen Gösteri 01:13

Akrobasi Pilotundan Nefes Kesen Gösteri

Türkiye'nin İlk Sivil Kadın Akrobasi pilotunun nefes kesen gösterisini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika Yanardağ Alarmı  24 Saatte 3 Kere Patladı 00:34

Meksika Yanardağ Alarmı 24 Saatte 3 Kere Patladı

Meksika'da bulunan Popocatepetl yanardağı 24 saatte üç kere patladı. Ulusal sivil koruma koordinatörlüğü bölgede alarm seviyesini yükseltti..

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Yaşlı Amcaya Yardımcı Olan Robin Hood 00:26

Yaşlı Amcaya Yardımcı Olan Robin Hood

Rusyada Trafik Terörü yaşamamak mümkün değil. tek başına olan amcayı sopayla korkutan amcaya sivil polisin devriyesine denk gelmesiyle olaylar, tatlıya bağlanıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..

Maskelerin Altından Mustaribin çıktı 00:57

Maskelerin Altından Mustaribin çıktı

İsrail güvenlik güçlerince bir haftada 260 Filistinli gözaltına alındı. Bazı Filistinlilere, göstericilerin arasına gizlenen sivil giyimli İsrail polislerince müdahale edildi...

CZ 75B İncelenmesi 07:25

CZ 75B İncelenmesi

Efsane olmuş tabanca CZ 75B incelemesi sonunda yapılabildi, 9 mm Parabellum ve .40 S&W mermi atan modelleri olan bu tabanca piyasaya çıktığı 1975 yılından bu yana dünyada kolluk kuvvetleri ve sivil silah severler tarafı..

  • BETA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riyad'da Gökdelende Korkunç Yangın 01:55

Riyad'da Gökdelende Korkunç Yangın

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir gökdelende yangın çıktı. El Olaya Caddesi'nde bulunan bir gökdelende yangın çıktı. Alevler binayı sararken göğe yükselen yoğun siyah duman gökyüzünü kapladı. Riyad Sivil Savunma s..