#Katalonyadaki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor 01:11

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor

Suriye'de Beşşar Esed rejimine bağlı güçlerle terör örgütü PKK/PYD'nin Deyirzor kentinde DEAŞ’ın kontrolündeki sivil yerleşim yerlerine düzenlediği saldırılar sebebiyle binlerce sivil kenti terk etmeye devam ediyor...

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi 01:35

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi

Suriye Sivil Savunma Teşkilatı yani diğer adıyla Beyaz Baretliler, Suriye'nin tüm yükünü omuzlarında taşıyor. Ebu el-Izz Doğu Guta'da çalışan bir sivil savunma gönüllüsü. Esed'in hava saldırısında sivilleri kurtarmaya gi..

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı 01:05

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin'den İdlib'deki Atme sığınmacı kampına havan topu saldırısı düzenlendi. Saldırıda, 1 sivil öldü, 7 sivil yaralandı...

Esed Rejimi İdlib'i Vuruyor 12 Ölü 01:01

Esed Rejimi İdlib'i Vuruyor 12 Ölü

Esed rejiminin İdlib'in bir köyüne düzenlediği hava saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti, 30 sivil yaralandı. Şiddetli saldırılar sürüyor...

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne 01:13

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin sivil katliamına sahne olan Doğu Guta'da, bir sivil savunma yetkilisinin, can veren annesini bulduğu an ve yakarışları görüntülere yansıdı...

İdlib'de Pazar Yerine Hava Saldırısı 42 Ölü 01:36

İdlib'de Pazar Yerine Hava Saldırısı 42 Ölü

Suriye'nin İdlib ilinde bir pazar yerine düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 42 sivil hayatını kaybetti, 72 sivil yaralandı...

Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti 02:19

Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti

Esed Rejimine ait savaş uçakları İblib'de sivilleri katletti. Rejime ait uçak ve helikopterler İdlib'de sivil yerleşim yerine varil bombası attı. Saldırıda tamamı sivil 6 kişi hayatını kaybetti...

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti 01:00

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti

Britanya Başbakanı Theresa May, İskoçya için yeni bir referanduma gitmenin doğru olmayacağını belirtti. İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ikinci bir bağımsızlık referandumun..

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak 01:03

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması için yapılan kampanyaların başını çeken Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi UKIP'in eski lideri Nigel Farage, İngiltere Başbakanı'nın Brexit sürecini başlatacak mektubu imzala..

32. Gün-Sovyetler Birliği'nin Dağılma Sürecine Girmesi İzle 15:57

32. Gün-Sovyetler Birliği'nin Dağılma Sürecine Girmesi İzle

1990 yılında Sovyetler Birliği'nde yaşanan bağımsızlık hareketleri, birliğin dağılma sürecine girmesi ve Sovyetler Birliği Komünist Partisi kongresi. Konu hakkında yapılan röportajlar...

Makıng Hıstory Season 1 Ep. 7 Fragmanı 01:03

Makıng Hıstory Season 1 Ep. 7 Fragmanı

John Hancock ve Samuel Adams Bağımsızlık Bildirgesi nedir hiçbir fikrim yok...

Stolk -İnsan Hakları Evrensel Güldürgesi 04:44

Stolk -İnsan Hakları Evrensel Güldürgesi

Tüm insanların sahip olduğu, ama bazen kullanamadığı hak ve özgürlükler var. Medine sözleşmesi'nden Magna Carta'ya, İngiliz Yurttaş Hakları Beyannamesi'nden Amerikan Bağımsızlık Bildirgesi, ve son olarak İnsan Hakları Ev..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata 01:21

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata

Kapıyı kapatalım Barzani'nin 25 Eylül'de yapılacağını açıkladığı sözde bağımsızlık referandumu, bölgedeki Türkmen ve Arapları dışlayan bir kaos projesi. Irak Kürt yönetimi Türkiye'nin uyarılarını dinlemediği takdirde bir..

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendirdi 03:07

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirirken, Bu tür kon..

Bozdağ  Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir 03:01

Bozdağ Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ 25 Eylül'de Kuzey Irak'ta yapılması kararlaştırılan bağımsızlık referandumuyla ilgili, Türkiye bu referandumun yapılmamasının doğru olduğunu, bölgenin huzuru, güvenliğ..

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Kerkük’te Davullu Zurnalı Oy Kullanma 00:59

Kerkük’te Davullu Zurnalı Oy Kullanma

Bağdat ve Erbil arasındaki tartışmalı bölgelerden Kerkük'te bağımsızlık referandumuna halkın bazı kesimleri davul zurnayla oy kullanmaya gitti...

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış! 01:46

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış!

Kuzey Irak'taki Bağımsızlık referandumu ile Kürdistan'ın temellerini atmaya çalışırken Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın 1992 yılındaki meclis konuşması tekrar akıllara geldi...

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

İspanya Başbakanı ; Birliğimize Kasteden Girişimlere İzin Vermeyeceğiz 01:25

İspanya Başbakanı ; Birliğimize Kasteden Girişimlere İzin Vermeyeceğiz

İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Katalonya yerel parlamentosunun bağımsızlık kararı sonrasında yaptığı açıklamada hukuk devletinin yasallığı yeniden inşa edeceğini söyledi..