#Katar dışişleri bakanı

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna 02:13

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

ABD,  Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı 02:43

ABD, Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı

ABD ile bir zamanlar yeminli düşmanı Taliban arasındaki barış anlaşması, ABD'nin tüm birliklerini Afganistan'dan çekmeyi kabul ettiği ikiz törenlerde imzalandı. ABD dışişleri bakanı Mike Pompeo tarihi bir an boyunca 31 k..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Çavuşoğlu  Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik 01:09

Çavuşoğlu Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Münbiç hakkında, YPG buradan çekilmezse biz vuracağımızı söyledik. dedi...

 Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız 01:10

Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya'da referandum etkinliklerine izin verilmemesine ilişkin, Gideceğiz Avrupa'daki vatandaşlarımızla da buluşacağız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek 01:44

Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, 'Bundan sonra senin uçakların bakalım Türkiye'ye nasıl gelecek? dedi...

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim 00:57

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim

Hollanda parlamentosunun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan kararı Ankara'da tepkiyle karşılandı. Hollanda'nın Maslahatgüzarı Erik Westrate Dışişleri Bakanlığına çağrılarak Türkiye'nin kaygıları iletildi. Dışişle..

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ 02:42

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ

RUSYA'NIN UKRAYNA'YA SALDIRILARI 28 GÜNÜNDE UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN MERKEZE YAKIN BÖLGELERİNE YAPILAN ROKETLİ SALDIRILARDA BİR NOKTA BÜYÜK BİR ŞİDDETLE VURULDU. UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI, RUSLARIN ABLUKA ALDIĞI HE..

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet yardımı 00:58

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet

İtalya'da bankacılık reformuna izin verebilecek Anayasa değişikliğinin referandumda reddedilmesinin ardından ülkenin üçüncü en büyük bankası Monte dei Paschi di Siena'nın iflastan kurtulması için devlet yardımı dışında b..

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner 01:47

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner

Katar Havayolları'na ait bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zelanda'daki Queenstown Havaalanı'na inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görüyor. Kokpitten çekilen görüntüler kaptan ..

Donör Nedir 07:14

Donör Nedir

Donör Nedir? Donör, bağışta bulunan, armağan eden, organ ya da kan bağışı yapan kimse anlamına gelir. Yani aslında donör hayat kurtaran kişidir. Kendine bir karşılık beklemez. Karşısındakinin, hatta belki de hiç tanımad..

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Katarlı Gençler Türkiye'de Sınavsız Tıp mı Okuyacak- İşte İşin Aslı! 00:47

Katarlı Gençler Türkiye'de Sınavsız Tıp mı Okuyacak- İşte İşin Aslı!

KATAR İLE ÖĞRENCİ ANLAŞMASI..

Mavi Işıklar - Helvacı (1965) 02:56

Mavi Işıklar - Helvacı (1965)

Sözleri: Helvacıya gidelim, Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Helvacı, helva Şeker lokumlu helva, Kendir tohumlu helva. Helvacı, helv..