#Katar dışişleri bakanı

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Tavuklu Makarna Tarifi 03:35

Tavuklu Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket haslanmis makarna 600 gr kusbasi seklinde dogranmis tavukgögsü 3 4 yemek kasigi siviyag Baharat olarak tuz karabiber pulbiber 1 cay bardagi dolusu hazir satilan domates sosu kullandim(sizde yoksa hazi..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Dünya Haber: 00:33

Dünya Haber: "Türkiye Askerlerimizi Tehlikeye Attı"

ABD Dışişleri Bakanlığı geçici sözcüsü Toner, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok harekatını 1 saatten az süre kala bildirmesi nedeniyle ABD askerlerinin hayatını riske attığını savundu...

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı 03:00

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı

Türkiye'nin Suriye ve Irak'a düzenlediği hava harekâtını kınayan İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, Türkiye'den operasyonları durdurmasını istedi...

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor 10:36

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor

Oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi. ' MİAMİ'DEKİ TÜRKLERİ NEDEN KORUMUYORSUNUZ ' Miami'deki Türk Konso..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat 02:14

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Parlak Yıldız 2017 (Bright Star) adlı ABD-Mısır ortak askeri tatbikatından görüntü yayınlandı...

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Türkiye Ve Abd Stratejik Ortaklığı Hakkında Ortak Açıklama 01:45

Türkiye Ve Abd Stratejik Ortaklığı Hakkında Ortak Açıklama

Türkiye ile ABD dışişleri bakanlarının görüşmesinin ardından Türkiye-ABD stratejik ortaklığı hakkında ortak açıklama sı yapıldı...

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı 01:33

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklerin artması üzerine AB dışişleri bakanları bir araya geldi. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de petrol arama faaliyetleri ve Libya politikası konusunda yaptırım değil uyarı ..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı 01:52

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı

13. gününe girilen Dağlık Karabağ savaşında, Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları, Rus Lider Vladimir Putin'in davetiyle Moskova'da bir araya geldiler. Sorunun çözümüne dair gerçekleştirilen toplantıdan ateşkes k..

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..