#Katar dışişleri bakanı

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki 00:59

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya Rotterdam Başkonsolosluğu'na giriş izni vermemesinin ardından Türkiye'deki temsil..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

En uzun ticari uçuş 00:53

En uzun ticari uçuş

Katar Havayolları'na ait Boeing 777 tipi bir uçak dünyanın en uzun uçuşunu gerçekleştirdi. Katar ile Yeni Zelanda arasındaki sefer yaklaşık 18 saat sürdü...

  • Umut Tv tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak 02:45

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak

Brüksel’de toplanan Avrupa dışişleri bakanları Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin dondurulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıda Türkiye ile ilişkiler ele alındı. Avusturya, hükümetin muhaliflere yoğu..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor 01:40

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'te ateşkesin ihlal edilmesine ilişkin olarak, Şimdi görüyoruz ki rejim ve bazı gruplar buna engel olmaya çalışıyor dedi...

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak 01:39

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda’nın uçuş iznini iptal etmesine ilişkin, “Bu karar her bakımdan skandaldır ve kabul edilemez. Diplomatik teamüllere sığmaz. Hollanda’nın attığı bu adımın elbette bir karşılığı o..

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur 02:06

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısının bir insanlık suçu olduğunu ve bunun da cezası olması gerektiğini söyledi...

Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Çavuşoğlu’ndan Rabia ve Bozkurt İşareti 03:34

Çavuşoğlu’ndan Rabia ve Bozkurt İşareti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’daki referandum çalışmaları kapsamında kırsal mahallerdeki vatandaşlarla buluştu...

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ? 03:16

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ?

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’la Moskova’da ortak bir basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov iki ülkenin 4 Nisan’da Suriye’nin İdlib vilayetindeki saldırı konusunda BM soruşturmasının gerek..

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir 02:43

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BD'nin skandal Kudüs kararını yasadışı ilan edilmesi için toplanan BM Genel Kurulu'ndaki oylama öncesi konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşo..

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden Tesis Edilmesi Lazım 01:33

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl ile Dolmabahçe Sarayı’ndaki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenledi...

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..