#Katil arı

Quake Champions  Visor Champion Trailer 00:59

Quake Champions Visor Champion Trailer

Visor made his debut in Quake 3 Arena, and now he’s back for more bloodshed in Quake Champions. This ruthless, unfeeling killer lives for the fight, and he’s damn good at it. With his Piercing Sight active ability, Visor..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada 02:15

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada

İstanbul Şişli'de bir kafede iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Kaan Özcan'ın katil zanlısı M.Ç. (24), olaydan üç ay sonra yakalandı. Çatışma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Meryem 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Meryem 16. Bölüm Fragmanı

Meryem 16. Bölüm Fragmanı yayında! Güçlü katil mi oluyor? Burcu, içinde bulunduğu zor durumdan Güçlü'yü kurtarmayı başarabilecek mi?..

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları 03:08

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. P..

Eşini Öldürüp Röportaj Verdi 01:23

Eşini Öldürüp Röportaj Verdi

Diyarbakır'da 22 yaşındaki eşini öldüren kişi cinayeti de soğukkanlılıkla anlattı. Rahat tavırlarıyla yok artık dedirten katil gazetecilerle konuşmasının ardından kayıplara karışmış..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flash Tv - Boş Silahla Vurarak Adam Öldürmek 01:03

Flash Tv - Boş Silahla Vurarak Adam Öldürmek

Çivici Katil akıl hastanesinden çıkınca onu içeri tıkan komiserden intikam almaya gider. İnfazı ise boş bir tabanca ile gerçekleştirecektir..

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Venom Zehirli Öfke Teaser 01:48

Venom Zehirli Öfke Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle 1:36:11

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle

Tree üniversite öğrencisidir ve diğer öğrenciler gibi bir hayat yaşamaktadır. Ay sonunu zor getirsede bazı şeylere katlanması gerekmektedir. Sonrasında karşısına çıkan maskeli bir katil tarafından öldürülen Tree gözlerin..

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:34

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların insana en iyi Chucky filmi! Tüm zamanların insana en dehşet veren katili bir insan bedenine sahip olmak için geri dönüyor... gözünü eskisinden daha fazla kan bürümüş olarak. Katil bebeğin yok edil..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:44

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dilsiz ve sağır bir kadın olan Maddie gözlerden uzak, orman içerisindeki ıssız bir evde tek başına yaşamaktadır ama o akşam yalnız değildir çünkü psikopat bir katil sinsice onu izlemektedir. Yıl : 2016 Tür : K..

Dead By Daylight 21:38

Dead By Daylight

4 KURBAN 1 KATİL KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ İYİ SEYİRLER DİLERİZ SHAREfactory™ https://store.playstation.com/#!/tr-tr/tid=CUSA00572_00..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça 04:29

Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça

Yüksek Sadakat'in, DMC etiketiyle yayınlanan Katil & Maktül albümünde yer alan Aşk Durdukça isimli şarkısı, video klibiyle MüzikKutusu’nda. etd Müzik Facebook: http://www.facebook.com/netdmuzik etd Müzik Android Uyg..

Chat Sohbet Odaları - Mobil Sohbet 00:20

Chat Sohbet Odaları - Mobil Sohbet

Chat sohbet odaları katıl. Ücretsiz mobil sohbet uygulaması. Google play store mağazasından ücretsiz indirmek için link: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zamane Web sitemiz üzerinden bağlanmak için http..

  • Zamane Net tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı yayında! Metin, adam öldürme girişiminden dolayı hapse atılıyor! Hüsnü, çaresiz şekilde oğluyla vedalaşıyor! Metin, kardeşi Tekin'i kurtarmak için girdiği mücadelede karşısındakinin vur..