#Katil kartallar

Karlov Soruşturması Derinleşti 02:26

Karlov Soruşturması Derinleşti

Karlov suikasti ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ'cü katil Mert Altıntaş'ın kasım ayı sonlarında Ankara'daki lüks bir otelde bir kişiyle görüştüğü ve görüştüğü kişinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey is..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Çıldırtan Komik Şakalar 06:52

Çıldırtan Komik Şakalar

Bu şakalar insanı katil eder :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Doğan Yavruyu Öldüren Erkek Zebra 04:13

Yeni Doğan Yavruyu Öldüren Erkek Zebra

Muhtemelen kendi genlerini taşımadığı için yapıyor bunu. Anne engel olmaya çalışıyor ama sonuç ne yazık ki değişmiyor. Münferit bir olayda değil. Bu şekilde diğer Zebralar tarafından öldürülen yavrulara ait fazlaca vid..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murder on the Orient Express Fragmanı 02:00

Murder on the Orient Express Fragmanı

Avrupa'yı taçlandıran tren yolculuğu, herkesin şüphelinin olduğu trene bindiğinde on üç yabancının heyecan verici sırrını hızla açıyor. Bir adam, bulmacayı çözmek için katil tekrar çarparak önce zamana karşı yarışmak zor..

Kiralık Katiller Film İzle 1:34:47

Kiralık Katiller Film İzle

Filmin Konus: Jane büyük bir şirkette çalışmaktadır. Çalıştığı bu şirketin içinde kirli işler döndüğünün yani kaçakçılık yapıldığının farkına varır. Jane’nin şirketin içinde olan bitenden haberdar olduğunu öğrenmeleri uz..

  • Tv Series tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin Cinayetinde Şoke Eden Gelişme! 04:54

Ceylin Cinayetinde Şoke Eden Gelişme!

Ceylin cinayetinde şoke eden gelişme!Katil annenin daha önce ölen iki çocuğunu da öldürmüş olabilme ihtimali gündeme geldi ve çocukların cenazelerinin adli tıp için çıkarılması gündemde...

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim 04:13

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim

Yüksek Sadakat - Haydi Gel İçelim Albüm Adı : Katil Maktül Düzelten : base Bugün çok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan... Kalbinin kuşu uçmuş,sen tutamamışsan.. Haydi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GTA5 Hakkında Kötü Gerçekler Ve Cinayetler Dikkat ! 02:05

GTA5 Hakkında Kötü Gerçekler Ve Cinayetler Dikkat !

Bu oyun yüzünden öldürülen ve bir çocuğu katil eden hakındaki gerçekler..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Zelde Quest Bölüm -2 11:47

Zelde Quest Bölüm -2

Eviniz tamam artık macera başlıyor sende katıl bize..

  • Gaming tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

 Filiz Aker'in Yeğeni Gürbüz Acar'ın Son Dakika Açıklaması 04:54

Filiz Aker'in Yeğeni Gürbüz Acar'ın Son Dakika Açıklaması

Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı olarak iddia edilen Filiz Aker'in yeğeni Gürbüz Acar'ın son dakika açıklaması olay oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

 Vatan Şaşmaz 'ın Cenazesinde Dora Altınbaşak Gerginliği Yaşandı 01:31

Vatan Şaşmaz 'ın Cenazesinde Dora Altınbaşak Gerginliği Yaşandı

Vatan Şaşmaz 'ın cenaze töreninde katil Filiz Akerin yeğeni Dora Altınbaşak da katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Siyahi Genci Öldürmekle Suçlanan Polis Beraat Etti  Protestolar Başladı 00:42

Siyahi Genci Öldürmekle Suçlanan Polis Beraat Etti Protestolar Başlad

ABD'nin St. Louis kentinde siyahi bir vatandaşı öldürmekle suçlanan polisin beraat etmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor. Cuma gününden bu yana devam eden gösteriler bazı eyaletlere de sıçradı...

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..