#Katıldıgı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış 04:22

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış

Abdurrahman Şimşek FETÖ'nün hücre evlerine girdi. 15 Temmuz gecesi TRT'de yayınlanan bildiride imzası bulunan ismin toplantılara katıldığı evlere giden A Haber ekibi, FETÖ'cülerin dinlemeye takılmamak için neler yaptığın..

Hollanda'da Gösteri Yapan Türklerden İlginç Diyalog: Ne İçeri Atacaklar Burası Türkiye mi? 00:16

Hollanda'da Gösteri Yapan Türklerden İlginç Diyalog: Ne İçeri Atacakla

Yurdum insanının Hollanda'da katıldığı protestolarda kameralara takılan efsane diyaloğu; -Abi sus ya sus bizi de atacaklar içeri. +Ne atacaklar lan burası Türkiye mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Kızılayından Müge Anlı'ya  Anlamlı Ödül! 04:54

Türk Kızılayından Müge Anlı'ya Anlamlı Ödül!

Başlattığı yada katıldığı sorumluluk projeleriyle büyük yardımlar toplanmasına öncülük eden Tatlı Sert programına 16 mart perşembe günü, Kızılay'dan çok anlamlı bir ödül verildi...

  • ANKA tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni 00:54

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni

Belçika'da başkent Brüksel'i hedef alan terör saldırlarının birinci yıldönümünde kurbanlar anıldı. Belçika Kralı Philippe, düzenlenen törende bombalı saldırıya hedef olan Zaventem Havaalanı'na çelenk bıraktı. Kraliçe M..

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı 01:59

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı

Fatih Terim katıldığı Milli Takım Çocuk Kulübü'nün etkinliğinde çocukların sorularını cevapladı. Miniklerden gelen sorulardan birisi de 'Messi mi Ronaldo mu?' sorusu oldu. Terim'in verdiği o cevap....

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Ebru Şallı'nın Tek Taşı Magazin Gündemine Oturdu 03:04

Ebru Şallı'nın Tek Taşı Magazin Gündemine Oturdu

Katıldığı bir ödül töreninde röportaj veren şallı elindeki devasa tek taş yüzüğün kim tarafından verildiği sorularını yanıtsız bıraktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Mart 2017) 03:48

Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Ma

Beyaz’dan harika bir skeç daha! Beyaz, “Kafa Yerleştirme” yöntemi ve Fevzi Going tiplemesi ile katıldığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında, Murat Yıldırım ile neler yaşadı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Serenay Sarıkaya Kimdir? 03:25

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı...

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

Londra'da Uluslararası Yastık Savaşı Günü Yapıldı 01:39

Londra'da Uluslararası Yastık Savaşı Günü Yapıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da binlerce kişinin katıldığı yastık savaşında renkli görüntüler yaşandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açık Oturum 91 2.Parça İzle 59:40

Açık Oturum 91 2.Parça İzle

Bozkurt Güvenç'in sunuculuğunu yaptığı, siyasi parti başkanlarının katıldığı programda; 1991-1992'de Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeler konu edilmektedir. 2. bölüm..