#Katılmak üzere

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti 01:36

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu haya

Büyükçekmece'de kaza yapan otomobilin sürücüsü, trafik tutanağı tutulurken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Büyükçekmece mevkisi Edirne istikametinde ilerleyen İbrahim E.'nin ku..

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı 01:07

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın çatışma bölgelerindeki mensuplarına maddi yardım sağladıkları tespit edilen 3'ü Türk vatandaşı 5 şüp..

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha 01:19

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha

Motorine bir indirim daha geliyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,50 lira indirim yapıldı. Dünkü kapanışta Brent tipi ham petrolün varil fiyatı, yüzde 1,40 yükselişle 112,72 dolardan işlem gördü. Petrol..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü 01:14

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü Malta'dan Libya'ya gitmek üzere havalanan uçak düştü. Düşen uçakta AB yetkililerinin olduğu iddiası AB Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini tarafından yalanlandı...

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Adalet Komisyonu Toplandı 02:27

Adalet Komisyonu Toplandı

Adalet Komisyonu Toplandı BMM Adalet Komisyonu, Ceza Muhakemesi ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek üzere toplandı Adalet Komisyonu, Ceza Muhakemeleri ile Bazı Kanunlarda Değişikli..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 01:03

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 19 Mayıs ilçesindeki serasında gül yetiştiren Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye geneline 40 bin dal kesme gül gönderdi..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü 02:34

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü

Almanya’da yetişen Türk gençleri arasında Türkiye'de üniversite eğitimi almak ilgi çeken seçeneklerden biri. Başta vakıf üniversiteleri olmak üzere Türk üniversieteleri bu gençlere kendilerini tanıtabilmek için Avrupa’da..

İzlemesi Aşırı Zevkli Makine Yardımıyla Yapılan Çit Örgüsü 01:17

İzlemesi Aşırı Zevkli Makine Yardımıyla Yapılan Çit Örgüsü

İzlemesi anlamsızca keyifli şeylerde bugün! İnce teller, devasa makineler yardımıyla parklarda, bahçelerde kullanılmak üzere birer çit haline dönüşüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir buhar motorlu  kamyon. 09:53

Bir buhar motorlu kamyon.

Karayolunda kullanılmak üzere tasarlanmış ısı enerjisini mekanik enerjiye çeviren dıştan yanmalı motor olan buhar makinesinın verdiği enerji ile hareket eden tekerlekli kara taşıtı, buhar enerjili kamyonu haydi seyredeli..

  • Cowboy tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 8 yıl önce