#Katılmak üzere

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Çalışmadan Dolayı Yoğunluk Oldu 03:04

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Çalışmadan Dolayı Yoğunluk Oldu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi 01:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki Çalışmalar Havadan Görüntülendi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki çalışmalar havadan görüntülendi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar ve oluşan uzun araç kuyruğ..

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi 03:48

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Son Elmas Film İzle 1:48:37

Son Elmas Film İzle

SON ELMAS / THE LAST DİAMOND (2014) TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Birbirlerinden habersiz değerli bir elması çalmak üzere harekete geçen Simon ve Julia'nın yolları sonunda kesişir ve soygunu beraber yapmaya karar verirler.Anthony Z..

  • Tv Series tarafından
  • 1.686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:17

Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik, Adli Tıp'daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından helallik alınmak üzere son kez baba evine getirildi..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Panama eski Devlet Başkanı ABD'de Tutuklandı 00:25

Panama eski Devlet Başkanı ABD'de Tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Panama eski Devlet Başkanı Ricardo Martinelli'yi ülkesine iade etmek üzere Miami'de tutukladı. Federal Soruşturma Bürosu sözcülerinden Manny Puri, Martine..

 Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca 05:02

Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de göreceğimiz üzere Kösem Sultan ile Deli İbrahim'e olan yakınlığı ile bilinen Cinci Hüseyin Hoca Osmanlı Devletinin gizemli büyücüsüdür. Sultan İbrahim öldükten sonra ikbalden düşmüş ve ..

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar 00:24

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar

FETÖ'nün bölge imam yardımcısı eski biyoloji öğretmeninden itiraflar Örgütün güvendiği polisler Fetullah Gülen'e korumalık yapmak üzere Pensilvanya'ya gönderilirdi Polisin okuduğu kitap sayfasını çetele tuttuk...

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Deliğin Ağaçları Kürdan Gibi Yutması 01:00

Kara Deliğin Ağaçları Kürdan Gibi Yutması

Bildiğimiz üzere kara delikler sadece uzayda olmuyor. Denizde veya göl yataklarında da bu deliklere rastlamak mümkün. Çekim güçleri tahmin ettiğimizden çok fazla olan bu kara delikler tonlarca kiloluk kuvvetle bakın ağaç..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Sen De Öleceksin! 08:34

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Sen De Öleceksin!

Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez intikam almaya karar verir...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçılı Nasıl Ulaşılır - İlk Aşkını Anlattı 11:41

Sinan Akçılı Nasıl Ulaşılır - İlk Aşkını Anlattı

BAŞTA SİNAN AKÇIL OLMAK ÜZERE BİZE YOL GÖSTEREN RIZA ESENDEMİR, PARASAYAR SELÇUK, EMEL YALÇIN VE TÜLAY ÖZÇELİK'E TEŞEKKÜRLER......

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta Sahadan Basket Atıp Araba Kazanan Taraftar 00:43

Orta Sahadan Basket Atıp Araba Kazanan Taraftar

NBA'de Golden State Warriors- Cleveland Cavaliars arasındaki final serisinin 2. maçında mola sırasında bir etkinlik düzenlendi. Buna göre orta sahadan basket atan taraftara araba sözü verildi. Gördüğünüz üzere abimizde b..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzucuk Tamirat 04:07

Kuzucuk Tamirat

Horoz ve Kuzucuk, Kuzucuğun evini temizliyordur. Kuzucuk yatakta yatmış kurabiye yiyordur. Horoz ona baktığında da çalışıyormuş gibi yapıyordur. Bunu fark eden Horoz, kuzucuğu dışarı yollar. Bu sırada kuzucuk çitlerinin ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da 02:25

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiriyor. Başbakan Yıldırım, Atin..

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika 02:54

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Ankara öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak...