#Katılmak üzere

Muhteşem Avcılar Belgesel 50:19

Muhteşem Avcılar Belgesel

Muhteşem Avcılar Belgesel haydi seyredelim Aslanlar, çita yavruları dahil tüm hayvanları birer av olarak görürler. Zebralar, geyikler, antiloplar, ceylanlar ve daha birçok av konumunda diken üstünde yaşayan hayvanların ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti 02:38

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarl..

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie 01:29

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie

Hong Kong sinema devleri Derek Yee ve Tsui Hark katılmak kuvvetleri Bu 3D dövüş sanatları epik, yaklaşık onun beceri peşindeyim bir elit kılıç ve ne pahasına olursa olsun onun yerini almaya amaçlayan bir meydan içinde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pazar Ayini Sonrası Bara Dönüşen Kilise 00:37

Pazar Ayini Sonrası Bara Dönüşen Kilise

Belçika'nın bir köyünde son meyhanenin de kapanmasının ardından, köyün papazı her pazar kilisede bir bar kurulmasına izin verdi. Ama bir şartı var; o da öncesinde ayine katılmak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Azeri Yarışmacı Ortalığı Kavurdu 15:50

Yeni Azeri Yarışmacı Ortalığı Kavurdu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde yeni yarışmacı Nergiz Nesrullayeva podyuma giriş yaptı. Deniz Serkanova, Nergiz'in daha önce kendisine sosyal medyadan yazdığını ve yarışma..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevilla 2 – 1 Celta Vigo Maç Özeti İzle 05:28

Sevilla 2 – 1 Celta Vigo Maç Özeti İzle

27.4.2017, Sevilla 2 – 1 Celta Vigo İspanya Primera Liginde Sevilla, Celta Vigo’yu ağırladı. Maçı Şampiyonlar Ligine katılmak isteyen Sevilla, zor da olsa 2-1’lik skorla kazanmasını bildi...

Real Sociedad 2-1 Granada Maç Özeti  İzle 04:16

Real Sociedad 2-1 Granada Maç Özeti İzle

Real Sociedad 2-1 Granada (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29.4.2017, Real Sociedad 2 – 1 Granada İspanya Primera Liginde UEFA’ya katılmak isteyen Real Sociedad ile Küme düşme potasındaki Granada karşı karşıya geldi. Ev sahi..

Borussia Dortmund 0-0 Köln  Maç Özeti İzle 07:17

Borussia Dortmund 0-0 Köln Maç Özeti İzle

Borussia Dortmund 0-0 Köln (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29.4.2017, Borussia Dortmund 0 – 0 Köln Almanya Bundesliga’da Şampiyonlar Ligine katılmak isteyen Borussia Dortmund, Köln’ü ağırladı. Maç golsüz eşitlikle tamamland..

Adrenalin - 1. Bölüm Scad Serbest Düşüş  TRT Okul 10:18

Adrenalin - 1. Bölüm Scad Serbest Düşüş TRT Okul

Birbirinden farklı, sıra dışı ve ilginç spor dallarını sizler için araştırdık. Eğer siz de merak ediyorsanız ve katılmak istiyorsanız ekran başına… Mili sporcumuz Bahar Saygılı’nın enerjik sunumuyla “Adrenalin” TRT Okul’..

  • TRT OKUL tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalin - 3. Bölüm Kite Board - TRT Okul 10:19

Adrenalin - 3. Bölüm Kite Board - TRT Okul

Birbirinden farklı, sıra dışı ve ilginç spor dallarını sizler için araştırdık. Eğer siz de merak ediyorsanız ve katılmak istiyorsanız ekran başına… Mili sporcumuz Bahar Saygılı’nın enerjik sunumuyla “Adrenalin” TRT Okul’..

  • TRT OKUL tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalin - 4. Bölüm Microlight - TRT Okul 10:44

Adrenalin - 4. Bölüm Microlight - TRT Okul

Birbirinden farklı, sıra dışı ve ilginç spor dallarını sizler için araştırdık. Eğer siz de merak ediyorsanız ve katılmak istiyorsanız ekran başına… Mili sporcumuz Bahar Saygılı’nın enerjik sunumuyla “Adrenalin” TRT Okul’..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 56. Bölüm Fragmanı İzle 00:48

Hayat Şarkısı 56. Bölüm Fragmanı İzle

Bayram Cevher ve Psikolog Tamer karşı karşıya! Tamer, Bayram'ın çizdiği şiddet dolu resimleri inceler ve onun hakkında bir karara varır. Bayram Cevher'i terapi seanslarına katılmak için zorlar. Ağaların ağası Bayram Cevh..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..