#Katılmak üzere

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto 00:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto

Düzce ilinde bir dizi proğrama katılmak amacıyla ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu'nın araç konvoyu, bir grup tarafından ellerinde Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin 15 Temmuz kaçağı pankartı ile karşılaştı. Devam eden ziy..

HZMEHDİ 17:36

HZMEHDİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ÖZEL KURSLAR Hafta da bir Astral Seyahat Kursu Hafta da bir Numeroloji Kursu Hafta da bir Havas Kursu İşaret Dili Kursu Hafta da bir Özel Sırlı Dualar Videosu Hafta da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı 03:03

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı Elazığ merkezli 3 ilde düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda çoğunluğu doktor ve eczacı olmak üzere 23 şüpheli gözaltına a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yandan Çarklı Vapurla Çanakkale'ye Sevk Edilen Askerlerin Tarihi Görüntüleri 01:32

Yandan Çarklı Vapurla Çanakkale'ye Sevk Edilen Askerlerin Tarihi Görün

Sinemalarda gösterilmek üzere hazırlanan görüntülerde, Çanakkale'ye sevk edilen askerlerin görüntüleri bulunuyor. Arkeolog Saadet Özen'in Twitter'dan paylaştığı bilgiye göre görüntüler sinemada gösterilmek üzere Eclipse..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adamın Kafasına Şaplağı İndiren Kızgın Deve 00:20

Adamın Kafasına Şaplağı İndiren Kızgın Deve

Kesilmek üzere olan kızgın deve kendisini iple yere düşürmeye çalışan adamın kafasına tekmeyi fena yapıştırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nisan Yağmuru Film İzle 1:33:11

Nisan Yağmuru Film İzle

Filmin Diğer Adı:April Rain Filmin IMDB Puanı:3.2 Filmin Yapım Yılı:2014 Filmin Türü:Aksiyon Filmin Yönetmeni:Luciano Saber Filmin Senaristi:Luciano Saber Filmin Oyuncuları:Miranda Frigon, Ming-Na Wen, Ryan Guzman Bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Şanlıurfa'da 8 Lezzet Için Tescil Başvurusu 08:34

Şanlıurfa'da 8 Lezzet Için Tescil Başvurusu

Şanlıurfa'da 8 lezzet için tescil başvurusuŞANLIURFA'da, ciğer kebabı, tırnaklı ekmek, patlıcan kebabı, haşhaş kebabı, kıymalı (lahmacun), lebeni, yumurtalı köfte ve Siverek peyniri tescillenmek üzere ilana çıkarıldı. Şa..

Uyuşturucu Kullanan Lemur 02:22

Uyuşturucu Kullanan Lemur

Bu siyah lemurlar, Madagaskar'a özgü bu kırkayakların derisinde bulunan zehirleri bedenlerine sürüp, sivrisinek başka olmak üzere asalak böceklerden kurtulup, malarya başka olmak üzere pek çok hastalıktan kurtuluyorlar. ..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durmayacak 01:56

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Münbiç başta olmak üzere sınırları boyunca kendisine saldırmak üzere hazır bekleyen terörist tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar durmayacaktır. Varsa cesareti olan buyursun, hodri meyda..

Mia And Me - 1. Sezon 8. Bölüm - Iggo’nun Boş Günü 23:21

Mia And Me - 1. Sezon 8. Bölüm - Iggo’nun Boş Günü

Görgü kuralları sınıfı biraz sıkıcı... Kıskanç Violetta , ne pahasına olursa olsun zavallı Mia ille tartışmak istediği zaman dahada fazla sıkıcı oluyor! Neyseki Centopia çağırıyor! Yeni bir macera başlamak üzere! Cen..

  • ÇocukTV tarafından
  • 368 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı 01:38

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan nezaretinde belediye meclis salonunda yap..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..