#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke 04:38

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke

Bura getiren meni, Seni yeniden görmek hevesi, hevesi Sene yetiren meni, sevgi gözleyen üreğin nalesi, nalesi Kalbimin resmini çek, gör bir orda neler var Senden, menden Üreğim seni arzular, ah! Resmimi çeke çeke her de..

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle 04:42

Sabahat Akkiraz - Değme Felek Dinle

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme değme telime Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım Ecel oku değdi dost dost gülüme benim Değme felek değme değme telime benim Değme zalım değme değme telime benim ..

  • Candy tarafından
  • 3.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce