#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti 22:06

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli counter strike oynadım iyi seyirler. Kanalıma Abone olmayı unutmayın. Güncelleme PACH =CS:GO’ya 21 Haziran tarihinde küçük ve diğerlerinden farklı içerikli bir güncell..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin TV De İlk Gördüğümüz Anlar  İnanmıyacaksınız 01:41

Ünlülerin TV De İlk Gördüğümüz Anlar İnanmıyacaksınız

Şu anda yüzbinlerce hayranı olan, diziden diziye koşan, magazin programlarının gözbebeği ünlülüerimiz ilk nerelerde gördüğümüzü hatırlayan var mı? Sizler için derledik, iyi seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Sebile Ölmez Ezgi Kasapoğlu Japonların İlginç Güzellik Aletlerini Deniyoruz 07:05

Sebile Ölmez Ezgi Kasapoğlu Japonların İlginç Güzellik Aletlerini Deni

Japonya'dan satın aldığım değişik aletleri bu kez Ezgi Kasapoğlu ile denedik. Özellikle Ezgi'nin kanalında burnuna soktuğu bir alet var :D gülmekten öldüm :D Mutlaka izlemenizi öneririm :D..

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır 01:26

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendiren Muharrem İnce: Elimizde sonuçlar var. Sonuç belli. Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark atmıştır dedi...

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu 01:00

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. İnce toplantıdan önce TRT'nin burada ne işi var? diye sorarak kameranı dışarıya çıkarttı...

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu ) 07:46

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu )

Çok övülen keratin bakımını sonunda ben de denedim! Saç botoksu da denilen bu bakım nasıl yapılıyor ve sonuçtan memnun kaldım mı? Saçlarım canlandı mı? Saç düzleştirme etkisi var mı? Hadi gelin cevaplar videoda!..

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull 01:05

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull

Adam hırsızlık yapmak için eve giriyor ama içerde onu bekleyen bir süpriz var. Evin köpeği pitbull ve sonuç malum.....

  • JET TV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Çağla  Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik 05:47

Çağla Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik

Kanalıma hoşgeldiniz :) Bugün kıyafetlerimi kemerle nasıl da değiştiriyorum, bambaşka havalara sokuyorum anlatacağım. Gardrobumdaki her parçaya kemerle yakışır mı gözüyle bakıyorum. Bu da benim minik sırrım. Kemerlere ..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama  Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Göbek 06:10

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Gö

Vücut kusurları nasıl saklanır? Vücut tipine göre nasıl giyinilir? Hepimizin vücut kusurları var elbette. Büyük göğüs, kalın bel ya da basen veya göbek kusurları ufak giyim hileleri ile saklanabilir. Yeni videoları taki..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce