#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü Güneş Koruyucusu 12:17

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü G

Merhaba!❤️️ Bu videoda bu ay çok sevdiğim ürünlere yer verdim. Hamileler veya doğal ürünler tercih edenler için ter kokutmayan doğal deodorant, cilt bakımı için maske, makyaj üstüne sürülebilen güneş koruyucu, platin saç..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı 14:08

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı

Bu videomda yemekten daha değerli neler var onları göstermeye çalıştım ama annemle babam dışında bir şey bulamadım. Belki uyku...

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk 04:07

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk

Derin bir dosyayla sert bir giriş yapmaya var mısınız? Konumuz : Halı Saha Legends. Stolkie ile Dünya Kupası'nın gerçek yıldızları! Sizin gözlemlediğiniz tipler nasıl? Yorumlarda onlara bir selam bırakın...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı 14:08

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı

Hiç makyaj yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden,makyaja ayıracak sadece 10 dakikam var diyenleri buraya alalım..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur 10:25

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur

Veee Likit Mat Rujlarımın 3. videosunu sonunda paylaşıyorum! ???? Her renk var resmen.???? Toplam 24 renk gösterdim sizlere pekiiii en sevdiğiniz renkler ve marka hangileri? Bana kesinlikle yazın. Zevklerinizi merak ediy..

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..