#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Kong  - Kafatası Adası  Kong & Sürüngenlerin Savaşı  04:15

Kong - Kafatası Adası Kong & Sürüngenlerin Savaşı

King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedilmemiş bir adaya gider fakat efsanevi Kong da d..

  • ANKA tarafından
  • 1.828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong  - Kafatası Adası  Bazen Aramazsan Düşman Yoktur 03:06

Kong - Kafatası Adası Bazen Aramazsan Düşman Yoktur

Kong - Kafatası Adası Bazen Aramazsan Düşman Yoktur King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te ..

  • ANKA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong - Kafatası Adası  Kong & Helikopterler  04:48

Kong - Kafatası Adası Kong & Helikopterler

Kong - Kafatası Adası Kong & Helikopterler King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedil..

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi! 10:20

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi!

nHepimizin başına komik durumlar gelebilir. Bu durum düğün gibi önemli bir günde başımıza geldiyse bu bizim için can sıkıcı olabilir. Peki ne yapabiliriz? Bu konuda birkaç fikrimiz var!!..

  • GÜL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bordo Taksiler Şehre İniyor 01:26

Bordo Taksiler Şehre İniyor

Çatalca, Silivri ve Şile'de bordo renkte hizmet veren 212 taksi, sarı taksiye dönüştürülüyor. Bu karar bordo taksicileri mutlu etse de sarı taksicilerden tepki var...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi! SON DAKİKA 15:12

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi! SON DAKİKA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ateşe Ermenistan başladı, şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Ermenistan askeri araçlarını imha ettik...

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Kong  - Kafatası Adası  Dev Örümcek Saldırısı 04:34

Kong - Kafatası Adası Dev Örümcek Saldırısı

Kong - Kafatası Adası Dev Örümcek Saldırısı King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedi..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong - Kafatası Adası  Kong & Sürünen Kafatasları  03:29

Kong - Kafatası Adası Kong & Sürünen Kafatasları

Kong - Kafatası Adası Kong & Sürünen Kafatasları King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te ke..

  • ANKA tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong  - Kafatası Adası  Fırtınaya Giriş  03:33

Kong - Kafatası Adası Fırtınaya Giriş

Kong - Kafatası Adası Fırtınaya Giriş King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedilmemi..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong  - Kafatası Adası  Kong & Askerler 02:53

Kong - Kafatası Adası Kong & Askerler

Kong - Kafatası Adası Kong & Askerler King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedilmemiş..

  • ANKA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği 36:43

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Tür

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği kadifeden kesesi TÜR : FASIL (Turkish Of Music) ALBÜM : ÇİLİNGİR SOFRASI ( FULL ALBÜM ) YAPIM : NAZ MÜZİK İndim Havuz Başına Alıverin..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Hepsini arkadaşlarım karşıladı- 01:45

Hepsini arkadaşlarım karşıladı-

PAHALI KOL SAATLERİ, LÜKS ARAÇLAR, ALTIN İPLİKLİ ELBİSELER... 3 BİN LİRA MAAŞIM VAR DİYEN ADNAN OKTAR'A MAHKEME, BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR? DİYE SORDU... ADNAN OKTAR VERDİĞİ CEVAPLARLA MAHKEME HEYETİNİ ŞAŞKI..

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Gönül Akkor   Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya 02:59

Gönül Akkor Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya

Böyle gelmiş böyle, böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek bir gün saya saya Seneler koşuyor, gülüp ağlatıyor Bir yol bak aynaya ömrümüz geçiyor Neşe, keder hepsi geçer Bize kâr kalan nedir bu dünyadan Daha dün ço..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR -2 09:32

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR -2

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR serimizin 2. videosunda; Mithrain , 10000Days , PUBGTVTürkiye , TenekeKafalar_TK ( zSuat ) , Poladeruc , Kalimdor , Hueth , ImButche , Yajinn , İshakq , Meyvelisodaqq , Bahadrcng ve MeddMen7..

Hayat kurtaran mobil uygulamalar! 02:34

Hayat kurtaran mobil uygulamalar!

İZMİR'İ VURAN DEPREMDE, AKILLI TELEFONLAR DA HAYAT KURTARDI. GÖÇÜK ALTINDAKİ DEPREMZEDELERLE DAHA RAHAT İLETİŞİM KURULDU. TELEFONA YÜKLENİNCE HAYAT KURTARABİLECEK UYGULAMALAR VAR ŞİMDİ SIRADA... BAKIN O MOBİL UYGULAMALAR..

Gönül Yazar  Dertlerimi Zincir Yaptım 03:50

Gönül Yazar Dertlerimi Zincir Yaptım

Saçlarıma düşen aklar geçmişimi anlatırlar Her telinde yaşadığım acıların izleri var Söyleyemem mazideki sevgilimi gizlidir Alev alev çıra gibi yakan sevgisidir Dertlerimi zincir yaptım Birbirine ekliyorum Gelecek..

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..